Petak, 24. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Jennifer Lopez odustala od vjenčanja

Preuzmite sliku

Jennifer Lopez i Alex Rodriguez u vezi su gotovo četiri godine, od čega su zaručeni nešto više od godinu dana. U junu ove godine planirali su veliko vjenčanje u Italiji, ali pandemija je pomrsila njihove planove. Zbog toga su sada zaključili da je najbolje u potpunosti odustati od pomisli na brak.

Iako joj je brak iznimno bitan kao institucija, a tvrdi da iste osjećaje gaji i njen zaručnik Alex Rodriguez, pjevačica i glumica Jennifer Lopez ipak nema sreće na tom polju. Slavna latino ljepotica zbog pandemije je prije šest mjeseci bila prisiljena otkazati dugo i pomno planirano vjenčanje u Italiji, a sada je donijela odluku da joj brak u 50-ima zapravo ne treba, prenosi tportal.

‘Oboje smo već bili u braku, pa smo razmislili i upitali se treba li nam to zaista u našim godinama. Šta to predstavlja za nas? Dugo smo vagali. Zaključili smo da nam se nikamo ne žuri, da nam je lijepo i ovako’, rekla je u novom intervjuu 51-godišnjakinja pa dodala:

‘Bila sam jako tužna i razočarana kada smo morali otkazati vjenčanje zato što smo mnogo truda uložili u planiranje. Trebalo se odviti u Italiji, mjestu koje je koronavirus najteže pogodio u tom trenutku. Kada se situacija malo smirila, pokušali smo naći alternativu, ali jednostavno takve stvari ne idu na silu’, kazala je nadalje latino diva.

Da je ljubavnu sreću pronašla nakon brojnih propalih zaruka i dva braka, Lopez ne krije već posljednje gotovo četiri godine, koliko je u vezi s penzionisanim igračem bejzbola Alexom Rodriguezom.

Ovu su vezu sjajno prihvatila i djeca Jennifer Lopez iz prijašnjeg braka, kao i kćeri slavnog sportaša. Svi djeluju kao vrlo skladna proširena porodica. Upravo zbog mira koji je postigla, sreće koju osjeća uz voljenog čovjeka te sklada za kojim je žudjela, Lopez sada ne srlja u novi brak. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje