Petak, 28. Januara 2022.
Tuzlanski.ba logo

Jennifer Aniston: Imam recept kako preboljeti razvod

Preuzmite sliku

Glumica Jennifer Aniston ranije ove godine stavila je tačku na brak sa kolegom Justin Theroux zbog čega je prošla kroz veoma buran period.

Glumica je nakon razvoda bila pod velikim stresom, a svemu su dodatno “pomogli” mediji koji su konstantno izvještavali o svakom detalju njihovog braka, pa i raskida, što je dodatno povećalo pritisak na samu slavnu glumicu. Kako bi se oslobodila velikog pritiska i stresa, odlučila je da krene sa posjetama psihologu. Stručnjak joj je pomogao da se terapijama izbori sa teškim mislima i osjećanjima koja su je opterećivala.

“Potrebno je mnogo terapije, ali definitivno na kraju se sve izliječi i prebrodi”, izjavila je Jennifer.

Obzirom da je ovo za zvijezdu drugi razvod, situacija je utoliko bila teža, a ona ističe kako je u ovakvim trenucima najbitnije brinuti i misliti o sebi. Anistonova se prije nekoliko godina razvela od glumca Brad Pitta, a period nakon toga za nju je bio jako težak budući da je njena tadašnja terapeutkinja preminula.

“To se dogodilo u ludo vrijeme, baš kada smo prolazili kroz razvod i cijelu tu situaciju. Ali, naučila sam toliko toga iz prethodne četiri godine što sam radila sa njom, da i kada je preminula, sjećam se da sam pomislila da su mi razgovori sa njom pomogli da se osjećam mirno usred svega toga”, rekla je Jennifer. (CDM)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,