Srijeda, 12. Avgusta 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Jada Smith priznala da je varala Willa sa dvadeset godina mlađim pjevačem

Legendarni glumac Will Smith i njegova supruga Jada trenutno su tema svih svjetskih medija. Golupčići su razgovarali u njenoj Facebook emisiji “Red Table Talk”, a glavna tema bila je njena prevara. 

Naime, vrckava Jade potvrdila je da je imala aferu s dvadeset godina mlađim pjevačem Augustom. Iako su u početku i Will i Jade negirali optužbe, par je priznao kako je prolazio kroz težak period, a odnosi u braku nisu bili najbolji, prenosi 24sata.hr.

“Bio sam završio s tobom. Htjeli smo se razvesti. Razmišljao sam kako da usrećimo jedno drugo, mogli smo biti gotovi. Nisam bio siguran da ću ikada više razgovarati s tobom. To je čudo, neke stvari kroz koje moraš proći”, rekao je Will koji je u tom trenutku mislio kako je njihov brak gotov.

  • Iako se godinama “šuška” kako ovaj par uživa u orgijama, brojni fanovi ostali su šokirani kada je Jada priznala preljub.

    “Kako je vrijeme odmicalo, upala sam u neku zbrku. August je vjerovatno pokušao komunicirati, i vidjela sam da želi dobiti dopuštenje da se nešto dogodi jer smo mi bili razdvojili i nismo zajedno živjeli”, priznala je Jada.

    Podsjetimo, prvi je s priznanjem u javnost izašao August koji je u intervjua s Angelom Yee otkrio kako je ljubio Smithovu suprugu.

  • “Zapravo sam sjeo s Willom i razgovarao o njihovom braku koji je postao zapravo životno partnerstvo. I dao mi je svoj blagoslov. Potpuno sam se predao vezi s Jadom kroz nekoliko godina svog života, zaista jesam, i osjećam duboku i jaku ljubav prema njoj. Posvetio sam se tome, u potpunosti joj dao sebe. Mogu sada umrijeti i umro bi sa znanjem da sam nekome dao sebe zaista”, rekao je August. (Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje