Četvrtak, 6. Oktobra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Iznenadio prisutne: Popularni reper u klub ponio 50 hiljada dolara, a onda novčanicama zasipao goste

Preuzmite sliku

Amerikanci su ovog vikenda pratili finalnu utakmicu Nacionalne nogometne lige, najveće profesionalne lige američkog nogometa na svijetu, koja nosi popularni naziv Super Bowl. I dok su neki s iščekivanjem slavili predstojeći spektakl, reper Post Malone je odlučio u jednom klubu u Miamiju podići slavljeničku atmosferu na potpuno novi nivo

On je nastupao u klubu 11Miami, koji je otvoren 24 sata dnevno. Zbog pljuska je malo zakasnio, pa se izvinio prisutnima i zahvalio što su došli na njegovu zabavu usprkos kiši i lošim pjesmama, kako ih je sam nazvao. Reper nije došao na nastup praznih ruku, pa je pripremio kutije pune novčanica u iznosu od 50.000 dolara. Počeo je redom zasipati i darivati novcem sve prisutne u klubu, tvrdeći da je to njegov običaj tokom izlaska, piše Unilad.

Iskoristio je priliku i javno izjaviti sućut porodicama nedavno poginulog košarkaša Kobeja Bryanta i njegove kćeri Gianne. Snimak na kojem Post Malone dijeli novac osvanula je na Instagram profilu kluba 11Miami. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje