Četvrtak, 15. Aprila 2021.
Tuzlanski.ba logo

Izliječio tumor: Pjevač Iron Maidena objavio sretnu vijest i zahvalio se na podršci

Preuzmite sliku

Pjevač Iron Maidena, Bruce Dickinson, u februaru ove godine objavio je da boluje od raka te da započinje s liječenjem. Tumor jezika otkriven mu je rutinskim pregledom, a već tada je najavljeno da su izgledi za potpuni oporavak dobri.

  • bruce-dickinson-objava-izljecenje
  • Na Facebook stranici benda jučer je osvanula objava u kojoj stoji da je liječenje konačno privedeno kraju te da je Dickinson potpuno zdrav. “Jako smo sretni što konačno možemo objaviti da je Bruce danas dobio potvrdu od svojih liječnika da je tumor izliječen”, stoji na početku objave, a fanovima se obratio i Bruce koji je napisao:

    “Želim zahvaliti fantastičnom medicinskom timu koji me liječio posljednjih nekoliko mjeseci i koji je zaslužan za ovaj nevjerovatan rezultat. Moja je obitelj prolazila kroz teške trenutke i u mnogočemu im je bilo teže nego meni. Također želim zahvaliti svim obožavateljima na njihovoj podršci i dobrim željama.

    Čvrsto sam uvjeren da je velikim dijelom zaslužan pozitivan stav koji sam se trudio zadržati, kao i vaše pozitivne misli, puno su mi značile. Trenutno se osjećam nevjerovatno motiviran i jedva se čekam vratiti na posao, kao i uvijek, što prije!”.

    Ron Smallwood je dodao da su svi u bendu oduševljeni ovom viješću te da će trebati još proći neko vrijeme dok se Bruce ne vrati i priključi aktivnostima benda “u svojoj punoj snazi”. Objavio je također da zbog svega ovoga bend neće nastupati do iduće godine. “Siguran sam da će obožavatelji razumjeti”, dodao je. (index.hr)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje