Srijeda, 22. Marta 2023.
Tuzlanski.ba logo

Izašao trailer za “Sam u kući 6”: Mnogo je negativnih kritika, a oglasio se i Macaulay Culkin

Preuzmite sliku

“Home Sweet Home Alone”, odnosno šesti dio franšize ‘Sam u kući’, svojevrsni je remake prvog, originalnog filma. Priča se ponovno vrti oko dječaka koji ostane sam u kući za božićne praznike. Ovog puta njegovi roditelji otputuju u Tokio, dok su u prvom dijelu otišli na put u Francusku, a dječak se zove Max. 

U prvih 24 sata video je na YouTubeu pregledan više od dva miliona puta.

Kao i originalu, radnja se vrti oko dječaka koji ostaje sam u kući za vrijeme praznika. Njegova je porodica otputovala u Tokio, a u cijeloj strci njega su ostavili kod kuće. Max započinje avanturu svog djetinjstva, a ubrzo postane meta provalnika, dok se njegova očajna majka pokušava vratiti kući. Većina glumaca govori na britanskom engleskom, prenosi 24sata.hr.

‘Ovo mi više izgleda kao parodija’, ‘Molim vas, prestanite uništavati Božić. Prvi i drugi dio su jedini dobri’, ‘Zbog ovoga ponovno želim pogledati nastavke u kojima je glumio Macaulay Culkin’, ‘Vi nikako da shvatite šta je napravilo prvi film odličnim. Gluma, hemija, muzika… Mislite da je bit u tome što dijete svlada loše ljude’, ‘Nikome ne treba još nastavaka filma Sam u kući’ – samo su neki od komentara.

O filmu se oglasila i zvijezda prva dva dijela franšize Macaulay Culkin.

– Nisam u nastavku filma Sam u kući. Ipak, svima koji su uključeni želim puno sreće – napisao je na Twitteru.

Film izlazi 12. novembra na streaming platformi Disney+.  (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , , ,