Četvrtak, 20. Januara 2022.
Tuzlanski.ba logo

Ispovijest glumice: Serija Seks i grad mi je uništila brak

Preuzmite sliku

Kim Cattrall, koja se razvela od supruga prije šest godina, priznala je da joj serija “Seks i grad” uništila brak s Markom Levinsonom, audioinženjerom za kojeg se udala dok je serija bila na vrhuncu slave.

Za portal News.au danas 60-godišnja glumica priznala je da joj je uspjeh serije ‘zamaglio’ životne prioritete, pa je tako zanemarila vezu s partnerom koja je joj, danas je toga svjesna, trebala biti na prvom mjestu.

Za Marka Levinsona udala se 1998,. u vrijeme kada je serija o četiri prijateljice iz New Yorka bila svjetski fenomen. “Nikad me nije bilo i suprug se osjećao sam, frustriran i stalno pred konkurencijom”, kaže danas koja glumica koja je u seriji utjelovila seksualno vrlo otvorenu Samanthu Jones.

Njegova se frustracija ubrzo pretvorila u ljutnju i spakirao je kofere 2004., u godini kada se i serija prestala snimati. “Seks i grad uništio je moj brak”, priznaje gorko Kim Cattrall i dodaje da odavna nije imala ljubavni susret pa se “ponekad osjeća kao da živi zatočena u tornju.” (index.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje