Srijeda, 23. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

Intimna ispovijest Bond ljepotice: “Seks me ne zanima već 20 godina”

Preuzmite sliku

Na vrhuncu slave prelijepa Šveđanka Britt Ekland bila je Bond djevojka i seks simbol svoje generacije, sa više od 200 snimljenih filmova i supruzima, ljubavnicima i aferama sa zvijezdama kao što su Peter Sellers, Rod Stewart, Warren Beatty, Lou Adler, George Hamilton i Lord Lichfield.

Danas su joj 73 godine, ali iako i dalje izgleda fantastično, u intimnoj ispovjedi za britanske medije priznaje da joj život izgleda potpuno drugačije.

“Seks me ne zanima posljednjih 20 godina. Spavam sama u svojim king size krevetima u Švedskoj i Los Angelesu. Kraj sebe želim samo svog psića Tequillu, ne i nekog muškarca koji će mi čitavu noć ispuštati vjetrove, hrkati, kojem će smrditi iz usta i okolo će šetati u prljavom donjem vešu. Hvala, ali ne hvala!”, kaže danas nekadašnja seks bomba.

  • britt-ekland3
  • Ekland je u opširnom intervjuu otkrila da radi od svoje 14. godine, a za 70. rođendan se počastila tetovažom. Govori četiri jezika i ponosna je na svoju karijeru, kao i na svoje još uvijek impresivno tijelo – iako joj, kako tvrdi, više ne pada na pamet pokušavati biti seksi kao nekad.

    Za plastičnu operaciju odlučila se, priznaje, samo jednom – i bila je to najveća greška u njenom životu.

    “Uništilo mi je lice, bila je to najveća greška u mom životu. Kada danas gledam fotografije iz vremena prije operacije, vidim koliko sam dobro tada izgledala. Sada mi je to jasno, ali tada to nisam shvatala”, kaže glumica kojoj fanovi ipak ni danas ne mogu pronaći “grešku” na njegovanom licu. (index.hr)

  • Britt-ekland
  • Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje