Petak, 21. Januara 2022.
Tuzlanski.ba logo

Imaš pravo: Severina objavila jednu od najljepših balada u karijeri (VIDEO)

Preuzmite sliku

Spot potpisuje redatelj Darko Drinovac, a prema Severininim riječima predstavlja pravo remek djelo te jedan od najljepših spotova u njezinom životu.

“Imaš pravo” po mnogima jedna od najljepših balada u Severininoj karijeri, objavljena je danas u podne na njezinoj Facebook stranici. Glazbu je napisao Giorgos Sampanis, a tekst Marina Tucaković.

– Pjesmu Nikosa Oikonompoulosa, Ine Kati Laika, je danima slušao moj suprug, a onda me nagovorio da ju pošaljem Marini Tucaković da napiše tekst. Posvećujem ovu pjesmu ženama herojima koje su žrtve bilo koje vrste nasilja. Za sve nas osjetljive, poručila je Severina.

Pjesma “Imaš pravo” novi je singl sa Severinina novog albuma “Halo”, koji izlazi 1. februara sljedeće godine. Spot potpisuje redatelj Darko Drinovac, a prema Severininim riječima predstavlja pravo remek djelo te jedan od najljepših spotova u njezinom životu.

Svi Severinini suradnici koji su je čuli, kažu da joj je to jedna od pjesama njezine karijere i može ići uz bok hitovima “Virujen u te”, “Grad bez ljudi” i “Kao”. Pjesma je u osnovi blues, ali ne oslikava cijeli album jer je album stilski potpuno različit i namijenjen je svim generacijama.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: ,