Utorak, 15. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

Imancipacija: Jedno slovo mijenja sve

Preuzmite sliku

Da li ste ikad imali priliku čitati knjigu koja će vam u par rečenica pružiti dozu realnosti, motivacije, duhovnosti, optimizma, i ubijediti vas da u nama stanuje drugo Mi koje je sposobno poboljšati kvalitet sopstvenog života, ličnim urođenim potencijalom i nasljeđem?

Predstavljamo vam knjigu Imancipacija, štivo u koje ćete se zaljubiti od samog intrigantnog naslova.

Knjiga Imancipacija je knjiga koju možete svrstati u mnogobrojne žanrove, pa vam pruža priliku da je u jednom momentu smatrate autobiografijom autorice, u drugom izvanrednim štivom pozitivne psihologije, a u trećem religijskom knjigom na kakvu do sad, uopšte, niste navikli.

Imancipacija je posve jednostavno štivo, koje vam pruža priliku da upoznate obzorja vjere u mozaiku savremenog života.

Ako vam se nekad činilo da je vjera puna odredbi, pravila, odricanja i naredbi koje je nemoguće obuhvatiti jednom modernom i ostvarenom čovjeku, ako ste smatrali da vi i vjera ne idete skupa niti u jednoj rečenici, onda zasigurno niste čitali Imancipaciju.

 • Nakon ove knjige, uvidjet ćete da ste vi zapravo jedna sasvim druga osoba nego ste se smatrali prije nje.

  Koncipirana je na način da je ne morate čitati cijelu u jednom dahu, niti morate pratiti redoslijed, ne morate čak biti ni dobar čitalac, niti voljeti knjige, ali znajte, gdje god da otvorite, vaše misli će se prepustiti ispletenoj mreži unutar redaka, želeći ostati ‘zarobljeni’ u svijetu koji im te riječi i misli nude.

  Jedno slovo mijenja sve, kaže nam autorica Hanka Vlahovljak u knjizi, a zašto je tako, otkrijte na 515 stranica, za koje će vam, kad stignete do kraja, biti žao da ih nema makar duplo više.

  Cijena knjige je 27 KM, a možete je naručiti ili rezervisati na broj +387 61 084 048.

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , , ,