Utorak, 21. Marta 2023.
Tuzlanski.ba logo

Imamo novu najpraćeniju ženu svijeta na Instagramu: Kylie Jenner svrgnuta sa trona

Preuzmite sliku

Kylie Jenner više nije najpraćenija žena svijeta na Instagramu.

Manekenka je dugo bila na tronu sa 380 miliona pratilaca, a bez obzira na to da li je slavnim ličnostima stalo do takvih stvari ili ne, ona nikada nije skrivala činjenicu da je, kako je kazala, prilično cool biti najpraćenija žena na svijetu.

Zanimljivo, Kylie je tvrdila da je prije nekoliko deinstalirala Instagram sa svog telefona, te da tek povremeno koristi ovu društvenu mrežu, a da je saradnicima povjerila vođenje profila.

Izgleda da oni nisu tako dobro radili posao, pošto ju je za milion pratilaca pretekla pjevačica i glumica Selena Gomez.

I ona, ako je vjerovati njenim izjavama, nema Instagram na telefonu i saradnicima je takođe povjerila da vode računa o njemu.

U nedavnom intervjuu za Vanity Fair, objasnila je čak da postoji sasvim dobar razlog za to što prezire društvene mreže.

“Prošla sam kroz težak period tokom raskida i nisam željela da vidim nikakve povratne informacije – ne nužno o vezi, već o mom mišljenju naspram nekog drugog. Bilo bi na hiljade zaista lijepih komentara, ali moj um ide pravo na onaj podli. Ljudi me mogu nazvati ružnom ili glupom, a ja sam kao – kako god. Pišu pasuse koji su tako konkretni i zli. Stalno bih plakala. Stalno sam imala anksioznost… Nisam mogla više. Bilo je to gubljenje vremena”, priznala je Gomez.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje