Subota, 16. Oktobra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Ibrahimoviću za rođendan Nada Topčagić zapjevala hit ‘Jutro je’

Preuzmite sliku

Zlatan Ibrahimović je velikom zabavom u jednom od milanskih hotela proslavio svoj 40. rođendan, a posebna gošća iznenađenja bila je jedna od najpopularnijih pjevačica narodne muzike naše regije Nada Topčagić.

Nada Topčagić poznata po hitu “Jutro je“, spada u red omiljenih Zlatanovih pjevačica, a proslavio je kroz brojne klipove na kojima pleše, ali i zagrijava se na terenu uz ovu pjesmu, čemu svjedoče i brojne objave na društvenim mrežama.

 

View this post on Instagram

 

Objavu dijeli Johnny Micalusi (@johnnymicalusi)

Internetom kruže dijelovi atmosfere sa rođendana, a na Instagramu se pojavila i fotografija Nade Topčagić sa Paulom Pogbom.

 

View this post on Instagram

 

Objavu dijeli Nada Topcagic (@topcagicnada)

 

View this post on Instagram

 

Objavu dijeli Nada Topcagic (@topcagicnada)

Fotografije i snimci s rođendana brzo su se počeli pojavljivati na društvenim mrežema pa se moglo primijetiti da je na proslavi bio veliki broj poznatih nogometaša koji su uživali na proslavi.

“Na rođendanu kod mog dragog Zlatana Ibrahimovića. Gori Milano uz ‘Jutro je’. Hvala Zlatane, hvala Milano, hvala svijete! Ljubi vas i voli Nadica”, napisala je pjevačica uz fotografiju sa Zlatanom objavljenu na Instagramu.

Također, povodom rođendana Zlatana Ibrahimovića na Facebook stranici Milana objavljen je u ekskluzivni intervju u kome švedski napadač i svakako jedna od najpoznatijih ikona svijeta nogometa govori o svojim planovima za budućnost.

Ibrahimović je sebe za 40. rođendan počastio Ferrarijem Sf90 Stradale, čija je cijena oko 470.000 eura.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje