Ponedjeljak, 18. Januara 2021.
Tuzlanski.ba logo

Ibrahimović se priprema a svlačionicom odjekuje “Vraćam se majci u Bosnu” (VIDEO)

Preuzmite sliku

Jedan od najboljih i najpopularnijih fudbalera na svijetu, a ako se njega pita reći će da je i najbolji vratio se na “posao” uz pjesmu Halida Bešlića.

Ibrahimović je više puta rekao da mu je omiljeni pjevač Halid Bešlić, a koliko voli pjesme legende bh. estrade dokazao je i u svlačionici Los Angeles Galaxyja.

Dok se Ibrahimović oblačio nakon treninga, svlačionicom je odjekivala pjesma Halida Bešlića “Vraćam se majci u Bosnu”, odnosno pjesma “Beograđanka mala”.

Video je brzo izazvao brojne reakcije:

– Đes, ba, Bošnjo. I bilo je vrijeme. Halid je ponosan – napisao je najpoznatiji košarkaš iz BiH Jusuf Nurkić, a kratak komentar je ostavio i Nemanja Matić koji je sa Zlatanom dijelio svlačionicu u Manchester Unitedu: “Seljak”.

Majka iz Hrvatske, otac iz BiH

Najpoznatiji švedski nogometaš je rođen i odrastao u Malmöu, ali više je puta tokom najpopularnijih godina karijere isticao svoje porijeklo. Ibrahimovićev otac Šefik je iz Bosne i Hercegovine dok mu je majka Jurka iz Hrvatske.

Karijeru je započeo u u klubu iz rodnog mjesta, a igrao je potom u Ajaxu, Juventusu, Interu, Barceloni, Milanu, PSG-u, Manchester Unitedu dok je od 2018. godine u Los Angelesu.

Zlatanov otac Šefik Ibrahimović – Kinko iz hobija se bavi muzikom, a ima snimljeno nekoliko pjesama i spotova koje možete pogledati na YouTube.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje