Srijeda, 4. Avgusta 2021.
Tuzlanski.ba logo

Humanitarni koncert Amire Medunjanin u Londonu

Preuzmite sliku

Humanitarna misija “Fondacija Our Kids” iz Londona i interpretatorke Amire Medunjanin nastavlja se i ove godine, jer će po šesti put zaredom popularna sarajevska umjetnica održati humanitarni koncert sevdaha u Londonu. Pratnju bosanskohercegovačkoj divi činit će vrhunski muzičar Bojan Zulfikarpašić.

Koncert će se održati u St.Peter’s Church u jednoj od najživljih dijelova Londona, koja se nalazi na sljedećoj adresi: Notting Hill, W11 2PN, a u subotu 18.05.2019. godine u 19.30 sati.

Cilj dobrotvornog koncerta je isti kao i prethodnih godina, a to je prikupljanje sredstava za aktivnosti ove humanitarne fondacije. Dodatne informacije agencija Bhdinfodisk iz Birminghama dobila je od koordinatorice organizacije Davorke Kulaš.

– Saradnja “Fondacije Our Kids” sa Amirom Medunjanin, velikim humanistom i istinskim ambasadorom kulturne baštine Bosne i Hercegovine te cijelog Balkana, traje već šest godina. “Our Kids” je kao humanitarna organizacija ponosna na podršku koju ovi izvanredni muzičari daju promovisanju naše misije, pomaganju djeci i mladim ljudima bez roditeljske podrške, u smislu njihovog osposobljavanja za samostalan život. Pridružite nam se da zajedno doprinesemo boljoj budućnosti mladosti Bosne i Hercegovine – poručila je Davorka Kulaš.

Karte za ovaj humanitarni koncert mogu se nabaviti uz minimalnu donaciju od 20 funti po osobi na ovom linku.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje