Ponedjeljak, 30. Januara 2023.
Tuzlanski.ba logo

Hrvatska glumica se požalila da je izbačena iz Flixbusa, javio se vozač: “Putnici su slavili pljeskom kada je izašla”

Preuzmite sliku

Navodno, došlo je i do psovki…

Glumica iz Hrvatske Ana Uršula Najev našla se u središtu skandala nakon svađe s vozačem autobusa na stanici u Zagrebu.

Naime, Splićanka je svojom greškom posjedovala neispravnu putnu kartu, a vozač je zbog toga, navodno, istjerao i počastio uvredama. Priča je dobila svoj vrhunac i dodatno se ‘splelo klupko‘ nakon što se javio jedan od putnika iz autobusa koji je otkrio da glumičina verzija priče ‘ne drži vodu‘.

‘Dama se ‘provukla‘ u bus i nije imala kartu za putovanje. Cura koja je imala kartu nije mogla sjesti, a ova joj se nije htjela dignuti s mjesta. Insistirala je da ona hoće putovati jer ona mora hitno doći u Split. Pet puta su joj rekli da izađe van iz autobusa. Međutim, ona je pokazivala kartu, ali ta karta vrijedi za sutrašnje putovanje‘, rekao je putnik iz autobusa u kojem se vozila glumica za Dalmaciju Danas.

‘Ona se i dalje nije htjela dignuti, a putnici su bili bijesni. Ne možemo krenuti, linija nam stoji, ona ne izlazi iz autobusa i tada su se stvorili problemi jer nas je ignorisala. Poslije nam je još dovikivala i napokon izašla iz autobusa. Ima svjedoke, svi putnici iz autobusa. To vam je demant, niko neće govoriti bez veze. Laže na društvenim mrežama, sve laže. Putnici su svjedoci‘, dodao je.

Uršula je navedenu verziju priče ‘secirala‘ u najnovijoj objavi na društvenim mrežama koju vam prenosimo u cijelosti, prenosi Story.hr.

1. Voljela bih kad bih imala u životu vremena i volje planirati kupnju krive karte i švercanja u busu svjesna potencijalnog blama. Da, karta je bila neispravna, mojom greškom, ali slučajnom i toga nisam bila svjesna dok šofer nije počeo galamiti na mene, umjesto da mi uljudno ukaže na pogrešku (ne samo moju, već i svoju, jer mi je samo par minuta prije pregledao kartu i pustio me unutra). Za ljude koji podržavaju i pravdaju takav postupak naprosto nemam komentara‘, započela je glumica.

 2. U novonastalom članku stoji: ‘Ona se i dalje nije htjela dignuti, a putnici su bili bijesni.

Zanimljivo. Jer, digla sam se odmah, a bijesa se ne sjećam. Ničijeg, osim šoferovog. Sjećam se samo mrklog muka, neugodne tišine i osjećaja bespomoćnosti, srama i straha. Isto tako, djevojci koja je čekala da sjedne sam se u istom trenutku kad sam je vidjela ispričala ukoliko je zbog mene doživjela neugodnost, što se vjerojatno nije ni moglo čuti od galame gazde autobusa.

3. Također stoji: Poslije nam je vikala: ‘mrš stoko, vidjet ćete vi Boga svoga‘.

Ovakve riječi nisam nikad izgovorila ni u vlastitoj kući, a kamoli u javnosti, stoga neću dalje ništa komentarisati Ništa drugačije nisam ni mogla očekivati. Bilo bi lijepo kad bi se taj putnik (ako je uopće u pitanju putnik) identificirao.

Sve u svemu, nemam namjeru ulaziti u daljnje rasprave. Moj cilj je bio ukazati na agresiju koja se događa svakodnevno, svugdje, ne samo meni već mnoštvu drugih ljudi, u prvom redu djevojkama i ženama. Svi koji su tu bili prisutni znaju šta se dogodilo. Dogodilo se neopravdano nasilje u situaciji koja se mogla riješiti mirno i brzo. Stotine komentara i poruka s istim ili sličnim iskustvima također govore dovoljno. Još jednom hvala svima na razumijevanju i podršci, a za pojedince koji se anonimno oglašavaju s ovakvim notornim lažima i klevetama (baš kao što je bio slučaj 2020. kad sam objavila status o nepodržavanju pjevanja pod uslovom Covid potvrda dok su sve ulice, rive i trgovi dupkom puni) se nadam da će im to donijeti neko dobro u životu. Baš kao što je tad sve vrlo brzo izašlo na vidjelo, izaći će i sad i uvijek. O ovakvim stvarima šutjeti neću i ne bi trebao niko. Još jednom, stop nasilju‘, zaključila je Najev.

Inače, Uršula je otkrila kako je od verbalnog napada vozača niko od prisutnih u autobusu nije zaštitio, a ona je dobila napad panike te je hiperventilirala. Nesretni događaj nazvala je ‘psihičkim i verbalnim nasiljem te javnim sramoćenjem‘. Javnosti se obratio i sam vozač Ante Bonacin koji je vozač FLIXBUS-a.

‘S obzirom da smo krcali prtljagu pred polazak i na desnu stranu za putnike koji žele izaći u Solinu bili smo razapeti na sve strane i vrata… kako je dama ušla, ja neznam… Svakako prije polaska se broje putnici. U tom brojanju taman je došla cura s kartom, a nama u busu 53 putnika. Dakle, neko je višak u busu ko nema kartu… na mikrofon sam upitao dva puta da li neko ima da mu nije karta pregledana, niko se nije javio.

Zatim sam krenuo u ponovno pregledavanje karata, osobu po osobu, sjedalo po sjedalo… kada sam dosšo do 5-6 reda, dotična osoba mi vadi nevaljanu kartu odnosno, kartu za sutradan… objašnjavam joj da ne može putovati s nama jer nema valjanu kartu i da napusti bus kako bi cura koja ima kartu mogla sjesti… na to je dama rekla neka mala sjedi na skalama, ja danas moram doći u Split… ja sam joj opet ponovio da mora izaći van jer neće bus krenuti dok ne izađe i da već kasnimo 10-ak minuta zbog nje… ona je insistirala da joj Ja vratim pare za kartu na što sam joj rekao niti sam vam je ja prodao, niti vam imam šta vraćat, izađite iz busa jer ću zvati policiju.

Na spomen policije je izašla i u odlasku nam slatko rekla MRŠ STOKO, VIDIT ĆE TE BOGA SVOGA… Jako ljepi vokabular za jednu ‘glumicu‘. 53 putnika su slavila pljeskom kada je napokon izašla iz busa… ja nisam ni tada znao o kome se radi, već su nam putnici rekli sada će te u novinama završit jer ona od ovakvih izmišljenih scena živi.. Mi se ne kajemo za ništa… opet bi isto postupili jer radimo časno i pošteno posao kojeg volimo, kako ja, tako i moj kolega… žao mi je samo što jedna ‘influenserica‘ ima svoju snagu medijima naspram malog običnog čovika, radnika…‘. poručio je među ostalim.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: ,