Nedjelja, 5. Decembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Holivudsku glumicu fotografisali u neprepoznatljivom izdanju kako bosa hoda ulicom, glave pokrivene maramom…

Preuzmite sliku

Geena se prošli mjesec rastala od četvrtog muža, a navodno mu je priredila pravu noćnu moru i dovela ga do ruba bankrota. Paparazzi su ju fotografisali u opuštenom izdanju, a za izgled uopšte nije marila…

Glumica Geena Davis (65) zvijezda je s karijerom dugom gotovo 40 godina, a paparazzi su ju fotografisali u neprepoznatljivom izdanju kako bosa hoda ulicom, a kosa i vrat su joj omotani maramom, prenosi 24sata.hr.

 • Jako se rijetko pojavljuje u javnosti, a ovim je izdanjem šokirala.

  Glumica je posljednji put viđena u javnosti na humanitarnoj projekciji filma ‘Thelma & Louise’ s kolegicom Susan Sarandon (75).

  Geena je prošlog mjeseca napokon uspjela okončati dugogodišnju brakorazvodnu parnicu sa svojim četvrtim suprugom, Rezom Jarrahyjem (50). Bivši par zajedno je imao troje djece, a skupa su bili 16 godina.

 • Navodno je Geena stvarala probleme pri podjeli imovine, iako je Reza što prije želio sve završiti i podijeliti imovinu po pola.

  – Krajnji dogovor bio je vrlo nepovoljan za Rezu, koji se pristao nagoditi samo kako bi to ostavio iza sebe i oslobodio se noćne more koju mu je Geena izazvala – otkrio je izvor za Page Six te dodao da je Reza pristao na loše uslove samo kako bi se riješio Geene i fokusirao se na njihovu djecu.

 • Geena je navodno tvrdila da oni nikada nisu legalno vjenčani, iako postoji video s vjenčanja. Njen bivši tražio je razvod, a na njega su potrošili 1.5 miliona dolara, što je Jarrahyja dovelo gotovo do ruba bankrota.  (Tuzlanski.ba)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: ,