Utorak, 7. Februara 2023.
Tuzlanski.ba logo

Hit-Tours: Idealne ponude za predstojeće odmore!

hit-tours
Preuzmite sliku

Nastupilo je proljeće, uskoro nam dolazi i prvomajski praznik, a nakon toga i godišnje doba koje sa nestrpljenjem iščekujemo. Dolazi nam ljeto!

\"hit-tours\"Ukoliko ste odlučili da promjenite način proslave prvomajskog praznika ili recimo želite na nekoliko dana da pobjegnete od gužve i dinamične svakodnevnice, onda je Hit-Tours idealan partner u odabiru najpogodnije destinacije.

Veliki izbor atraktivnih destinacija zadovoljit će ukuse najvećih poznavalaca kvalitetnih putovanja. Loyalty Card, Poklon kartica, popusti za najmlađe, samo su neke od pogodnosti kojima Hit-Tours želi nagraditi povjerenje svojih putnika.

Hit-tours u ponudi brojnih putovanja pravi i posebne aranžmane za svoje putnike, aranžmane koji su zaista savršen paket za lijep i ugodan odmor. Aktuelna ponuda: 7 Dana All Inclusive NEVJEROVATNIH 550,00 KM po osobi! Ponuda važi za termin od 09.06.-19.06.2012.g. Jedno dijete do 12 godina sa dvije odrasle osobe BESPLATNO! Dakle, idealan paket za roditelje!

Sve ponude za sezonu 2012 možete pratiti na web portalu Hit-tours.ba ili putem Facebook fan stranice, budite i član Hit-Tours facebook fan stranice a oni će znati da cijene vaše povjerenje.

U galeriji i ponude za ljeto 2012 / KLIK na fotografije za prikaz u većem formatu:

\"ponuda\"

\"ponuda2\"

\"bgbg\"

Tuzlanski.ba / sponzorisan članak

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: