Petak, 18. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

Halid Bešlić: Zbog unuka ćemo supruga i ja živjeti na relaciji BiH – Njemačka (FOTO)

Preuzmite sliku

Snaha je dobila dobar posao u Njemačkoj, tako da su se odlučili za odlazak iz BIH.

Bosanskohercegovački pjevač Halid Bešlić (65) otkrio je kako se seli iz Bosne i Hercegovine u Njemačku. Naime, njegova snaha Mahira dobila je dobar posao u Offenbachu gdje će se preseliti sa Halidovim sinom Dinom i blizancima Lamijom i Belmin – Kanom.

“Snaha je dobila dobar posao u Njemačkoj, tako da su se odlučili za odlazak iz BiH. Offenbach će biti njihova nova baza. Naravno da će meni i Sejdi nedostajati unuci, ali već ćemo od februara ili marta živjeti na relaciji BiH – Njemačka. Navikli smo da smo svaki dan s unucima, tako da ćemo svaki dan iskoristiti za odlazak kod sina i snahe” ispričao je Halid za Faktor

  • Pjevač je također progovorio o tome kako već godinama uplaćuje penziju u Njemačkoj pa tamo planira nastaviti živjeti kad jednog dana prekine s pjevačkom karijerom.

    “Za nekoliko mjeseci idem u zasluženu penziju u Njemačkoj, iako sam ispunio sve uslove za penziju u Bosni.” rekao je Halid, dodao je da još uvijek nije za penziju, te da će pjevati i družiti se sa svojim fanovima širom svijeta.

  •  

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje