Petak, 27. Januara 2023.
Tuzlanski.ba logo

Halid Bešlić najavio pjesmu “Anđeo iz mog sokaka”

Preuzmite sliku

Halid Bešlić nastavlja puniti najveće dvorane širom regiona, a sutra će fanove obradovati novom pjesmom “Anđeo iz mog sokaka”, koja se nalazi na njegovom aktuelnom albumu “Trebević”.

Tekst za novu kompoziciju legende narodne muzike radili su Branko Sauka, Ahmed Burić i Damir Arslanagić. Arslanagić potpisuje i aranžman i muziku. Spot je rađen u koprodukciji sa BHT1, a režirao ga je Marko Jovančić. Kadrovi su snimani u obnovljenoj Bistričkoj stanici i na nekoliko lokacija u okolini Sarajeva.

“Kada me hvata strah od mraka, anđeo iz mog sokaka, krilima me svojim pomazi“ – stihovi su nove, koja će biti dostupna od 12 sati na zvaničnom YouTube kanalu Halida Bešlića, a televizijsku premijeru će imati u 15.30 na BHT1.

“Univerzalna ljubav je majčinska ljubav. Majke su uvijek tu za nas i kada smo sretni i tužni. One su naši anđeli zaštitnici bez obzira koliko nam je godina. Drago mi je što je spot sniman u obnovljenoj Bistričkoj stanici i zbog toga sam zahvalan Gradu Sarajevu, kao i prijateljima projekta, vodi Vivia i autosalonu Turbo Trade. U realizaciji spota su nam pomogli i prijatelji iz Sofia studija za ručni vez, Romanije – Kayaking & Ridinga, Bobijeve kuće te Nejra Latić-Hulusić“, rekao je Bešlić.

Naša muzička zvijezda je prošle subote održao spektakl u zagrebačkoj Areni ispred 24.000 posjetilaca. Publika u Sarajevu s nestrpljenjem očekuje 11. mart i njegov veliki koncert u Zetri.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje