Srijeda, 20. Oktobra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Glumici nakon plastične operacije otpao dio nosa

Preuzmite sliku

Glumici je oštećenje nosa toliko veliko da se neće moći podvrgnuti rekonstruktivnoj operaciji barem godinu dana. Klinika u kojoj je Gao bila na operaciji već je ranije dobila pet administrativnih kazni.

Kineska glumica Gao Liu posljednjih nekoliko mjeseci izbjegava svjetla reflektora, no oglasila se na društvenim mrežama i objasnila njezinu neočekivanu odsutnost. Bila je na operaciji nosa koja je završila loše. Dio tkiva na nosu joj je odumro i otpao, prenosi 24sata.hr.

Na društvenim mrežama pokazala je svoje fotografije nakon plastične operacije, što je pokrenulo raspravu na internetu o estetskoj kirurgiji koja je posljednjih godina postala popularna u Kini.

  • – Cijeli postupak trajao je četiri sata. Mislila sam da ću nakon ta četiri sata postati ljepša. Nisam očekivala da to biti početak noćne more – napisala je glumica, prenose strani mediji.

    Gao je trenutačno u usponu karijere pa se okrenula plastičnoj hirurgiji jer je smatrala kako će joj to pomoći. Prijatelj ju je upoznao s plastičnim hirurgom u oktobru prošle godine, a nakon posjete klinici dobila je savjete šta poboljšati.

    Nakon operacije osjećala je nadraženost i bol u nosu koji joj se više puta inficirao prije nego što su joj počele odumirati ćelije.

  • – Koža na vrhu mog nosa postajala je sve tamnija i tamnija, a nos mi je postao nekrotičan – napisala je glumica i dodala kako je oštećenje nosa toliko veliko da se neće moći podvrgnuti rekonstruktivnoj operaciji barem godinu dana.

    Prema pisanju stranih medija, ta ista klinika u kojoj se operaciji podvrgnula Gao, dobila je pet administrativnih kazni između marta i oktobra2020. (Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje