Petak, 3. Decembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Glumica koja je Brad Pitta ostavila neposredno pred vjenčanje

Preuzmite sliku

Brad Pitt imao je mnogo veza sa slavnim ljepoticama, ali jedan njegov raskid posebno je zaintrigirao javnost – a nije u pitanju Angelina…

Brad Pitt i Angelina Jolie su važili za najljepši holivudski par ikada, ali je glumac tokom devedesetih godina ušao u vezu s glumicom koja je bila njegova velika ljubav, neki tvrde i najveća, piše Story.hr.

Mnogi pamte brojne romanse holivudskog zavodnika. Tako je između ostalog, tokom osamdesetih i početkom devedesetih imao nekoliko veza s kolegicama glumicama, a najveći utisak ostavile su veze s Juliette Lewis i Robin Givens.

Ipak, glumac je 1994. godine započeo vezu s američkom glumicom Gwyneth Paltrow. Iako je vjenčanje već bilo zakazano, Gwyneth je u zadnji trenutak odlučila da otkaže sve.

Upoznali su se na snimanju filma ‘Sedam’, režisera Davida Finchera. Prije nego što je film otišao u montažu, oni su bili u ljubavnom zanosu. Osim toga, par je bio toplo prihvaćen u javnosti i publika ih je obožavala jer su se umorili od praćenja veza Kim Basinger i Aleca Baldwina, kao i Demi Moore i Brucea Willisa.

Dvije godine kasnije, 1996., objavil su vjeridbu. I dok se neizvjesno čekalo slavno vjenčanje, uslijedio je zaokret koji niko nije očekivao. Par sedmica prije planiranog vjenčanja par je objavio da odlaže brak ne otkrivajući razlog, ali uz napomenu da ih i dalje veže jaka ljubavna veza.

Ipak su raskinuli deset mjeseci kasnije nakon putovanja u Pariz. Samo nekoliko godina nakon toga, kad je prvi put raskinula s Benom Afleckom, glumica je izjavila da je odustala od braka s Bradom jer je mislila da je mlada za tako veliki korak u životu.

“Bila sam dijete! Imala sam samo dvadeset dvije kad smo se upoznali. Tek kad sam napunila četrdeset godina, shvatila sam koliko sam mlada i glupa bila u tim godinama. Nisam bila spremna, a on je jednostavno bio predobar za mene u tom trenutku”, rekla je Gwyneth.

  • Ono što je još zanimljivo kod njene veze s Brad Pittom je to što su tokom svoje ljubavi počeli da liče jedno na drugo, a i javnost je to naravno primijetila.

    Gwyneth je nedavno sve nasmijala komentarom upravo na tu temu. Naime, glumica je na Instagramu ostavila urnebesni komentar o Bradu kad se ponovo potegnula ova priča u kojoj se on opisuje kao ‘čovjek koji voli da izgleda isto kao i njegove djevojke’.

    Glumica je prokomentarisala: “Ili mi baš želimo da izgledamo kao on”.  (Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , ,