Subota, 28. Maja 2022.
Tuzlanski.ba logo

Glumica i suprug optuženi za seksualno zlostavljanje maloljetnice: ‘Prisilili su me, kopirala sam sve što ona radi‘

Preuzmite sliku

Seksualno zlostavljanje navodno se dogodilo između 2005. i 2008., a djevojka je tad imala 13 godina

Britanska glumica Zara Phythian, koja je glumila u filmu ‘Doctor Strange’Benedictom Cumberbatchem, i njen suprug Victor Marke optuženi su za seks s 13-godišnjom djevojčicom.

Djevojka, koja je sada već odrasla, izjavila je da su Zara i Victor snimali zlostavljanje u pokušaju da rekreiraju pornografske scene. Seksualno zlostavljanje navodno se dogodilo između 2005. i 2008. dok su radili kao instruktori borilačkih vještina u Nottinghamshireu.

Porotnici na sudu također su imali prilike čuti razgovor žrtve s policijom, a ona im je opisala detalje njihovih seksualnih delikata. Marke (59) i Phythian (36) pak poriču 14 optužbi za seksualno zlostavljanje djeteta, prenosi Daily Mail.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zara Phythian (@zaraphythian)

Phythian je navodno djevojku pitala želi li igrati igru ‘izazova’ te joj je dala alkoholno piće. Zatim je svome suprugu pružila oralni seks i zamolila djevojčicu da im se pridruži. Djevojka je kopirala ono što je radila Phythian, rečeno je poroti, prije nego što je instruktor borilačkih vještina Marke navodno imao spolni odnos s obje. Djevojka nije znala kako reagovati, ali se, navodno, ovakva spolna aktivnost dogodila više puta, te su joj rekli da ne smije ništa govoriti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zara Phythian (@zaraphythian)

“Znala sam da nešto nije u redu, ali jednostavno nisam znala kako da se izvučem iz situacije ili kako da bilo što kažem. Sjećam se da sam pokušavala kopirati Zarine reakcije u tom trenutku i da sam gledala u nju i pokušavala biti poput nje u svakom pogledu“, rekla je djevojka policiji te dodala da se osjećala kao da je Phythian ‘trenira’ da postane bolja u seksu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zara Phythian (@zaraphythian)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje