Ponedjeljak, 28. Novembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Georgina se kupa u luksuzu, a njena polusestra jedva preživljava: Nekad nemamo da jedemo

Preuzmite sliku

Cristiano Ronaldo i Georgina Rodrigez obožavaju život na visokoj nozi. Skupe vile, automobili, drago kamenje, dijamanti, ljetovanje na jahti, kupanje na neobičnim lokacijama… Ovaj filmski život je sušta suprotnost od načina na koji živi njena polusestra.

Patricia Rodrigez je otkrila da je oduvijek bez pomoći polusestre Georgine.

Već tri godine nema stalni dom, njena polusestra živi na visokoj nozi, dok se ona bori sa besparicom.

“Švorc sam i moja polusestra mi ne pomaže. Najviše me boli zbog moje djece, ne zbog mene. Ja mogu da se snađem s komadićem hljeba, ali šta je s njima, koji su njeni nećaci i nećakinje. Nisam ovo očekivala od nje”, pojasnila je Patricia za špansku TV emisiju „Socialite“.

Kako navodi, ponekad da ima dovoljno samo da nahrani djecu i stanarinu, te se ponekad bori da bi uspjela da preživi.

Odnos sa polusestrom je postao turbulentan nakon smrti oca 2019. godine, a Patricia je otkrila da ju je Georgina potpuna izbacila iz života nakon toga.

“Georgina, treba mi pomoć, ti si moja sestra. Znam da nemaš nikakvu obavezu ili odgovornost, ali pošto podržavaš druge i tako si dobra prema njima, barem budi takva i sa svojim nećacima. Ako ne želiš da pomogneš meni, pomozi njima“, rekla je Patricia u molbi očajnice.

  • Kada je ranije objavljen dokumentarni film o Georgini nigdje nije pomenuta njena polusestra Patricia, već samo setra Ivana. Patricia i Georgina su imale istog oca, a različite majke. Nakon smrti Patricine majke, ona je došla da živi sa polusestrama i ocem. Uvijek se osjećala odvojeno od njih rekla je prije nekoliko godina.

    “Srami nas se i vjerovatno smatra da je bolja od nas jer ne živimo luksuznim životom kao ona“, rekao je njen stric Huan Ernandez. (Nova.rs)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje