Petak, 27. Januara 2023.
Tuzlanski.ba logo

George Clooney u 60. godini ponovno postaje otac?

Preuzmite sliku

Par nije siguran hoće li biti jedno dijete ili ponovno blizanci, ali George Clooney i njegova supruga Amal se raduju pomisli da bi mogli ponovo imati blizance. 

Amal Clooney (43), supruga poznatog glumca Georgea Clooneya (60), navodno je ponovno trudna. Prijatelji para potvrdili su ovu vijest za OK! Magazin, iako se par još nije službeno oglasio. Prijatelji tvrde da im je par ovu vijest otkrio 4. jula na druženju na jezeru Como.

„Rečeno je da je Amal prošla prvo tromjesečje. Uskoro će se i bolje vidjeti, pa će svi znati“, rekao je izvor blizak paru te dodao da je slavni glumac zbog toga jako uzbuđen. Par nije siguran hoće li biti jedno dijete ili ponovno blizanci, ali George je ponosan i Amal blista, tvrde prijatelji para, prenosi Večernji list.

  • Inače, ovaj par je 2017. godine dobio blizance Ellu i Alexandera. Izvor je dodao da je par stvarno htio još djece. „Tako je uzbudljivo. George je htio još djece, pa bi dobijanje dvoje odjednom bilo idealno!“, rekao je izvor. Prijatelji su istaknuli i da su se njihova djeca vesele pomisli da će postati stariji brat i sestra. “Rekli su im na njihov rođendan. Ella je molila za sestru, pa se svi nadaju barem jednoj djevojčici. Ali, naravno, bit će sretni u svakom slučaju. Sve dok se bebe zdrave“, rekli su.

    Podsjetimo, par se vjenčao u Italiji 2014. godine, a posljednjih dana odjeknula je vijest kako je vila ovog para na jezeru Como teško oštećena u poplavama koje su zahvatile Italiju. Također, slavni glumac radi na tome da se šteta što prije sanira.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

       
    Ključne riječi: , ,