Četvrtak, 2. Februara 2023.
Tuzlanski.ba logo

Gdje su i šta rade glumci iz omiljene porodične serije “Serranovi”

Preuzmite sliku

“Serranovi” su zaludili publiku širom svijeta kada su se pojavili na ekranima 2003.

Serija se prikazivala do 2008. i u tom periodu stekla ogromnu popularnost, a publika je željno iščekivala zgode i nezgode porodice Diega Serrana.

Serija je bila pionir u uvođenju novog porodičnog modela i prilagođavanja novim društvenim tokovima. Diego Serrano, otac udovac je zadužen za svoja tri sina, a Lucia je razvedena majka dvije kćerke. Sve se mijenja kada Lucija na putu na plažu sa svojim kćerkama na putu, pretrpi bušenje gume i osoba koja stane da joj pomogne nije niko drugi do Diego. Nakon vjenčanja, obje porodice će morati da žive pod istim krovom uprkos brojnim razlikama. Serija i danas ima fanove širom svijeta, a mi smo zavirili u živote glumaca.

Antonio Resines

Antonio Resines, u seriji Diego, čuveni je španski glumac koji se proslavio  filmom Fernanda Truebe “Devojka tvojih očiju”, a pojavio se i u filmu “Kraljica Španije” sa Penelope Cruz. I dalje se bavi glumom, a vratio se komičnim serijama ulogom u seriji “Benidorm”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Resines (@antonio_resines)

Belen Rueda 

Belen su svi zavoljeli zbog uloge Lucije, međutim ubrzo je napustila seriju, a fanovi je nisu mogli prežaliti sve do kraja. Istakla se ulogama u horor triler filmovima “Tijelo” i “Hulijine oči”. I danas je angažovana na mnogim projektima, i važi za jednu od najljepših španskih glumica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Belen Rueda (@bybelenrueda)

Fran Perea

Perea je odigrao ulogu Marcosa, najstarijeg Diegovog sina. Više puta je napuštao seriju, ali se i vraćao. Bavi se i muzikom, ima nekoliko snimljenih albuma i radi kao režiser i producent.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fran Perea 🇪🇸 (@frnperea)

Veronica Sanchez

U seriji je utjelovila ulogu simpatične Eve. Za svoj doprinos glumi dobila je prestižnu nagradu “Goya”. Anagažovana je u mnogim televizijskim projektima, a istakla se ulogom u seriji “Sky Rojo”.

Natalia Sanchez

U svijet glume ušla je sa samo 9 godina, a uspjela je da dobije neke od najznačajnijih projekata. U seriji je utjelovila lik Tete i bila je miljenica šire publike. Nedavno je napunila 32 godine i ostvarena je porodična žena, a objave iz svakodnevnice svakodnevno kači na društvenim mrežama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Natalia Sánchez (@natasanchezmol)

Victor Elias

Viktor Elias, u seriji Guillermo, posljednjih godina posvetio se muzici. Igrao je u nekoliko serija i filmova, a veoma je aktivan na Youtubeu, gde objavljuje nove pjesme. Imidž je prilično promijenio, pa skoro i da ne liči na mladića iz serije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by VÍCTOR ELÍAS (@lalias3)


Jorge Jurado

Jorge, u seriji Curro, bio je najmlađi član ekipe i osvojio je srca svih gledalaca. Imao je i manju ulogu u filmu “Gol” 2007. godine uz Davida Beckhama i Ronalda. Trenutno je posvećen studijama jer želi da postane programer. (azra.ba)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jorge Jurado. (@jorgejurado93)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , ,