Utorak, 29. Novembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Frenkie, Kontra i Indigo predstavili video za novi singl ‘Monopol’

Preuzmite sliku

Hip-hop trojka Frenkie, Kontra i Indigo predstavili su video spot za svoj novi singl ‘Monopol’, putem svog FMJAM YouTube kanala.

Video je već u prvim minutama od objave prikupio dosta pozitivnih reakcija.

“Ovo je naš četvrti video spot s aktualnog albuma „20/20“ i prezadovoljni smo kako izgleda. Naši prijatelji Nine studio su odradili vrhunski posao i savršeno uboli atmosferu pjesme. „Monopol“ je ujedno i jedan od naših favorita s albuma i na koncertu u Sarajevu se pokazalo da je i publici draga. Smatramo da će ona dugo biti dio našeg koncertnog repertoara. Nadamo se da će se video spot svidjeti publici i da će na sljedećem koncertu, kada sve ovo prođe, reakcija na „Monopol“ biti još bolja. Još jednom hvala Nine ekipi na odličnom spotu i hvala svima koji će pogledati i podržati“.

Novi singl i video spot stižu nam s njihovog aktualnog albuma „20/20”, koji su objavili krajem prošle godine. Čitav album je snimljen u Red Bull studiju u Los Angelesu, kombinira osnovne elemente rap-a s modernim zvukom produkcije te donosi 12 pjesama koje slikovito prikazuju njihove doživljaje ovog američkog velegrada i jedne nove kulture.

S albuma su do sada predstavljena tri singla s pratećim videospotovima, i to za pjesme „Mosh Pit”, „Naša Noć” i „Koga Briga” (ft. Katarza), a upravo s pjesmom „Monopol” nastavljaju predstavljati već spomenuti album. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , , , ,