Nedjelja, 26. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Frenkie, Kontra i Indigo objavili novi spot: Društvo, eventi, instagram i fuka… (VIDEO)

Preuzmite sliku

Još jedna pjesma s  albuma “Putanja”, Frenkija, Kontre i Indiga, danas je dobila prateći videospot. Spot je snimljen za pjesmu “Viša srednja klasa”, za snimanje je bila zadužena Kreativluk agencija.

“Spot za ‘Višu srednju klasu’ dosta je drugačiji od svega što smo do sada radili. Prvi put smo se odlučili okušati u glumi. Adnan Huremović je imao genijalnu ideju i scenarij i vjerujem da je ovo jedan od naših najboljih spotova do sada. Jako je duhovit i mislim da smo svi zajedno odradili odličan posao. Ovo je ujedno i jedan od najzahtjevnijih spotova, imali smo mnogo statista, mijenjali lokacije i snimanje je trajalo nekoliko dana. Međutim uz odličnu organizaciju našeg režisera sve je prošlo u opuštenoj atmosferi. Videospot je pjesmi dao jedno novo lice i vjerujem da će uz njega doći do još šire publike”, otkrio je Frenkie o novom spotu.

Produkciju albuma potpisuje Indigo, dok mu je u miksu i masteringu u pomoć priskočio poznati njemački DJ i producent Christian Prommer. Za naslovnicu albuma bili su zaduženi fotograf Mario Ilić i poznati grafički dizajner Adopekid. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , , ,