Petak, 2. Decembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

FOTO: E, kad bi sve novinarke bile ovakve!

fani1
Preuzmite sliku

Fani Stipković dizajnirala je svoju liniju kupaćih kostima.

\"fani1\"Na ideju o dizajniranju kupaćih kostima Fani nije došla preko noći.

\'Dugo vremena imam tu ideju jer jako volim kupaće kostime. S obzirom da puno putujem primijetila sam da se u Hrvatskoj ne mogu kupiti sexy i glamurozni kostimi pa sam ih uvijek kupovala u zemljama po kojima sam putovala. Svojim kostimima htjela sam pružiti priliku djevojkama i ženama iz Hrvatske da ih kupe i tako izgledaju neodoljivo i sexy u njima\’, izjavila nam je Fani kojoj je ovo prvi dizajnerski posao.

No, ne i posljednji. Već je najavila novu liniju badića za iduće ljeto, kao i dodataka za plažu poput parea, a u budućnosti će okušati i u dizajniranju sexy donjeg rublja.

Iako veoma \'mladi\’, jer još se ne nalaze u prodaji, njezini badići su već prošli modnom pistom i to na natjecateljicama za Miss Universe koje su ih nosile tokom ovog izbora. I mora se priznati, badići odlično izgledaju, prenosi Dnevnik.hr

Privlačne boje u kombinaciji sa sexy dizajnom idealna su formula za privlačni ljetni izgled. A tek kad ih na svoje savršeno tijelo odjene sama Fani.

Naime, upravo je ona model ove svoje prve linije. A mi se pitamo – postoji li uopšte neko bolji od nje u tom poslu? Jer, Fani izgleda upravo onako kako bi svaka žena željela izgledati. Pitali smo je kako postiže da joj tijelo gotovo pa da nema manu.

\'Puno vježbam. Kombiniram vježbe u teretani i na otvorenom s jogom. Pazim na prehranu – jedem laganu i integralnu hranu, izbjegavam masno. Mislim da sam postigla sklad uma i tijela\’, otkrila je ova mlada žena, novinarka Red Carpeta, koja je zbog prirode svog posla obišla cijeli svijet.

Fani je još jednom istaknula kako su ovi badići namijenjeni ženama koje žele izgledati seksi i samouvjereno. Dodala je i kako će najbolji ambasadori njenog brenda biti njene prijateljice iz Hrvatske i svijeta koje će ih odjenuti na svoja tijela.

A s obzirom na ove primjerke koje možete pogledati u priloženoj galeriji fotografija, Faninim badićima smiješi se bogata i svijetla budućnost.

{igallery id=\”1551\” cid=\”41\” pid=\”1\” type=\”classic\” children=\”1\” showmenu=\”1\” tags=\”\” limit=\”10\”}

Tuzlanski.ba

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: