Utorak, 6. Decembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

FOTO: Bosanac Feđa Štukan glumi ruskog agenta u seriji Missing

bosanski-glumac
Preuzmite sliku

Nakon irskog filma \”As If I Am Not There\” Juanite Wilson i američkog filma \”In the Land of Blood and Honey\” Angeline Jolie, ovo je treći veliki međunarodni projekt Feđe Štukana

\"bosanski-glumac\"Uoči prikazivanja epizode \”Rain on the Evil and on the Good\” nove hit serije \”Missing\” na američkoj tv mreži ABC, čija će premijera biti 17. maja, objavljene su i prve promotivne fotografije.

Riječ je o epizodi u kojoj uloga ruskog agenta Gavrila tumači glumac Feđa Štukan pa se tako na fotografijama uz zvijezde serije holivudsku glumicu Ashley Judd i britanskog glumca Seana Beana pojavljuje i on.

Feđa Štukan je inače, ulogu u ovoj visokobudžetnoj američkoj TV seriji dobio na velikom evropskom kastingu posredstvom Zone, a snimao je u Pragu u septembru prošle godine.

\"bosanski-glumac2\"

Kriminalistička serija \”Missing\”, koja govori o CIA agentici koja traga za svojim otetim sinom, spada u najnovije TV hitove A produkcije stoga je pojavljivanje Feđe Štukana izniman uspjeh za njega čime je ponovo skrenuo pažnju na sjajne bh. glumce, prenosi Oslobođenje.

Nakon irskog filma \”As If I Am Not There\” Juanite Wilson i američkog filma \”In the Land of Blood and Honey\” Angeline Jolie, ovo je treći veliki međunarodni projekt Feđe Štukana.

Više fotografija: OVDJE

Tuzlanski.ba

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: