Četvrtak, 25. Februara 2021.
Tuzlanski.ba logo

Folk pjevačica Tina nakon dvije teške operacije poručuje: Donna Ares spasila mi je život

Preuzmite sliku

Suočila sam se sa svim problemima i spremna sam da ih riješim. Bolest ne bira kada će, gdje i koga udariti. Desilo se, i ja se borim, želim da pobijedim, izjavila je Tina netom nakon što su joj ljekari konstatovali teško oboljenje.

Popularna pjevačica Tina Ivanović krajem prošle godine je prvi put javno progovorila o zloćudnim tumorima sa kojima se bori i otkrila da boluje od teške bolesti.

Nakon što je pod prstima sama napipala tri kvržice na svojim dojkama, obratila se ljekaru, a dijagnoza je bila karcinom, nakon čega su joj urađene dvije teške operacije.

– Suočila sam se sa svim problemima i spremna sam da ih riješim. Bolest ne bira kada će, gdje i koga udariti. Desilo se, i ja se borim, želim da pobijedim, izjavila je Tina netom nakon što su joj ljekari konstatovali teško oboljenje.

Nakon operacija i mukotrpne postoperativne terapije kroz koju prolazi, pjevačica je nedavno izjavila kako joj je u borbi sa opakom bolešću mnogo pomogla Donna Ares, koja proces svog liječenja hrabro dijeli sa prijateljima na društvenim mrežama, prenosi Depo.

– Ona i na taj način nastoji ukazati svim ženama da su redovni pregledi veoma bitni, da kroz bolest treba imati hrabrosti i otkloniti strah, boriti se sa onim što snađe svakog čovjeka, poručuje pjevačica.

(24sata.info)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje