Ponedjeljak, 1. Juna 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Fanovi zabrinuti: Liam Neeson izgleda neprepoznatljivo

Prije deset godina Liam se borio s ovisnošću. Nakon suprugine nesreće u martu 2009. godine, glumac je potpuno potonuo. Tada mu je, kako kaže, stao život…

Gotovo niko od putnika prije dva dana na aerodromu JFK u New Yorku nije prepoznao jednog od najpoznatijih glumaca današnjice Liama Neesona (67).

Brojni fanovi komentarisali su kako glumac na fotografiji izgleda staro i zapušteno, a neki su nagađali da se ponovo okrenuo porocima, tačnije alkoholu.

 • Prije deset godina Liam se borio s ovisnošću. Nakon suprugine nesreće umartu 2009. godine, glumac je potpuno potonuo, piše 24sata.hr.

  – Razgovarali smo ne telefon i rekla mi je: ‘Dragi, malo sam pala na snijegu. Tako je ona to opisala – ispričao je glumac o trenutku kada je saznao da se njegova supruga povrijedila u nesreći u školi skijanja u Quebecu. Richardson je pala na stazi, a na glavi nije imala kacigu.

  Neeson je tada snimao film u Torontu te je odmah odletio u bolnicu u Montrealu gdje je ležala Natasha. Ljekari su prvobitno mislili da je povreda lakša, ali nekoliko dana kasnije pala je u komu zbog izlijeva krvi u mozak. Glumicu su na životu održavali aparati.

 • – Stajao sam kraj njenog kreveta i rekao joj, iako me nije čula, da je volim. Rekao sam joj: ‘Draga, iz ovoga se više ne vraćaš, jako si udarila glavom. Otišla si. Vraćamo te u New York gdje ćemo skupiti prijatelje i porodicu – prepričao je kasnije shrvani glumac koji je ljekarima dao dopuštenje da mu suprugu iskopčaju s aparata.

  – Ona i ja smo imali dogovor da ako neko od nas završi u vegetativnom stanju, isključujemo aparate. To sam i napravio. Natasha je donirala tri svoja organa, pa trenutno održava troje ljudi na životu. Dala je srce, bubrege i jetru – otkrio je glumac na petu godišnjicu Natashine smrti, 2014. godine. (Tuzlanski.ba)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , , ,