Utorak, 26. Oktobra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Fanovi primijetili spoiler u popularnoj seriji “Squid Game”, tvrde da se kraj mogao naslutiti još u petoj epizodi

Preuzmite sliku

 

Ako niste završili s gledanjem Squid Game -a, sada odvratite pogled – pred vama su spojleri, piše The Mirror.

Ako ste gledali hit južnokorejskog horora – jeste li primijetili neke tragove u emisiji koji su nagovijestili šta će se sljedeće dogoditi?

Mnogi od nas nisu bili dovoljno brzi da primijete sitne detalje, ali neki gledatelji orlovskih očiju bili su očito dovoljno posvećeni svakom detalju, prenosi Tuzlanski.ba.

Jedan viralni TikTok ostavio je gledaoce zaprepašćenim – čini se da je kraj mogao biti predskazan još u petoj epizodi.

U ovoj epizodi takmičari su prisiljeni da formiraju timove koji se sastoje od deset članova, a za to im je potrebno samo deset minuta. Većina manjih grupa prisiljena je formirati veće, što dovodi do prilično napetih pregovora o tome ko će se kome pridružiti.

Sang-woo nije impresioniran-dok se Gi-hun uparuje s igračem 001, dok Sae-byeok regrutira drugu ženu. Ali prisiljeni su napredovati kako rok ističe, i otkrivaju da su spremni igrati Tug of War.

Na svom putu prema gore, igrač 001 se prisjeća da je u djetinjstvu često igrao igru ​​- i tvrdi da bi uvijek pobjeđivao, zahvaljujući svojoj superiornoj strategiji.

Nikada ne saznajemo je li njegova ideja bila da tim krene tri koraka naprijed ili ne, ali gledatelje je omelo nešto drugo.

Prije početka igre, svaki igrač je vezan lisicama za uže, koje se zatim zaključava. Međutim, neki obožavatelji tvrde da lisice igrača 001 nisu imale katanac – što znači da je mogao pobjeći od prerane smrti da je njegov tim izgubio.

@jinenieThere were so much clues 😭 ##foryoupage ##squidgame ##squidgameedit ##netflix ##viral ##bts ##squidgamenetflix ##kdrama ##korean ##kdrama♬ She Knows – J. Cole

U posljednjoj epizodi otkrivamo da je igrač 001 milijarder koji je u igru ​​ušao iz dosade nakon godina gledanja kao VIP.

Otpraćen je iz igre natrag u stvarni svijet nakon što je izgubio, pa fanovi teoretiziraju da je on u svakom trenutku mogao pobjeći iz igre – jer nije igrao po istim pravilima.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,