Četvrtak, 8. Decembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Ermin Bičakčić: Mislio sam da je to namješteno, da je to neka za***ancija

Preuzmite sliku

Bh. fudbalski reprezentativac Ermin Bičakčić, nakon prošlogodišnje pauze zbog povreda, na sreću navijača, vratio se na teren te možemo reći da je trenutno u najboljoj formi.

U Hoffenheimu bilježi sjajne rezultate. Prema ocjeni uglednog magazina “Kicker”, Ermin se prošle godine proslavio kao najbolji defanzivac Bundeslige.

Sretan je zbog povratka u reprezentaciju BiH s kojom je odigrao utakmice protiv Armenije i Grčke, a već danas zajedno s ostalim Zmajevima stiže u Sarajevo na okupljanje za predstojeće utakmice s Finskom i Italijom. 

Na konstataciju novinarke kako je utakmica sa Grčkom uvijek nezgodna, Ermin je odgovorio u “bosanskom stilu”.

– Mislio sam da je to namješteno, da je to neka za***ancija – rekao je.

Ermin Bičakčić je uvijek raspoložen i iskren sagovornik, koji je za ekipu “Vikend exkluziva” na TV Hayat i ovog puta otvoreno govorio o fudbalu, modi, ali i o ljubavnom životu.

Naime, poznato je da naš reprezentativac privlači pažnju pripadnica ljepšeg spola, ali još niko nije osvojio njegovo srce. Stoga smo morali iskoristiti ovu priliku da razgovaramo i o ljubavi:

– Slobodan sam, nisam još upoznao djevojku za koju bih rekao: “Ona je ta. Spreman sam na ozbiljnu vezu” – dodao je Bičakčić. (Hayat.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: ,