Srijeda, 4. Oktobra 2023.
Tuzlanski.ba logo

Enis sa gostima u Bingu pokazao da su najbolja druženja uz hranu

Preuzmite sliku

Nakon samo tri dana izazova „U Bingu sam 24/7“, zahvaljujući Enisovim kulinarskim druženjima možemo reći da imamo prave „bisere“ koji će se dugo prepričavati i pamtiti.

Prvo je u ulozi chefa Enis pokazao svoju kreativnosti i kralja među pitama, burek, predstavio na jedan potpuno novi i neočekivani način. „Burek smoothie“ koji je Enis pripremio za najbolju bosanskohercegovačku plivačicu, Lanu Pudar, ne samo da je njegov savršen recept za Laninu pobjedu na svjetskom prvenstvu u Japanu, već i preporučeni način konzumacije bureka svima koji popravljaju zube i moraju jesti na kašiku.

  • Samoprozvani profesionalni kuhar i jedan od najpoznatijih kulinarskih influensera Neno Svjetlanović, poznatiji kao Nenocooks, želio je biti siguran da Enis nije gladan.

    Zato je pripremio brzu mućkalicu sa provjerenim sastojcima, ali i sa jednim tajnim sastojkom kako bi zabavio posjetioce koji su svjedočili degustaciji. Enisova reakcija na jelo spremljeno samo za njega nije nikoga ostavila ravnodušnim, kao ni poruka koju je na kraju uputio Neni.

  • Jedno od najpoznatijih kulinarskih lica, Miran Karić je za Enisa pripremio meni ‘k'o sebi’ sa dva različita obroka, uz korištenje prehrambenih artikala iz domaće Bingo proizvodnje.

    Vezano | Enisa u Bingu posjetile i poznate bh. influencerice Ilda Humić i Amina Efendić

    A šta je to Miran kuhao možete naći na Bingovim društvenim mrežama, na kojim su videi i sa ostalim gostima.

  • Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje