Ponedjeljak, 8. Avgusta 2022.
Tuzlanski.ba logo

Enis Bešlagić: A gdje još imaš i taj luksuz danas u životu, pa da se možeš osloniti na nekoga svog

Preuzmite sliku

Glumac Enis Bešlagić već duže vrijeme na društvenim mrežama uz hashtagove #nemamdvasrcajednozaljubavdrugozamržnju i #nikoganemrzimsamonekogaboljevolim stavlja pozitivne i emotivne objave, a novom je objavom opet ganuo svoje pratitelje.

“Dovoljno je nekada da se možeš osloniti i na zid… A gdje još da imaš i taj luksuz danas u životu, pa da se možeš osloniti na nekoga tvog, onoga kojeg osjećaš svojim… Na nekoga, ko ti želi samo dobro sa svim tvojim manama i vrlinama. Onoga ko bezinteresno brine o tebi svojom pažnjom i najveći ti je oslonac u ovim vremenima zavisti i koristoljublja. Nema takvih mnogo oko nas i zato ne ispuštajmo takve ljude iz svoga života… Greška je pomisliti , da takvi samo stoje u redu da nam budu oslonac u svakom smislu… Zato , čuvaj takve ljude i brini se o onima koji nisu tu samo tek tako, što moraju biti… Ništa se ne podrazumijeva, a život lagano nam briše dane…”,  napisao je Enis.

Enis je prije par mjeseci, nakon što je počeo rat u Ukrajini, napisao kako mu nije lako stalno razmišljati pozitivno i šaliti se u ovim teškim vremenima.

“Zaista, nije lako svakodnevno biti pozitivan. Dijeliti tu energiju i djelovati s osmijehom. Ali je opet lakše širiti tu pozitivu u ova teška vremena, nego čekati da ti je neko drugi donese. Mnogo je toga što nas čini sretnim i zadovoljnim oko nas, samo smo se navikli na to, pa i ne vidimo te silne blagodati. Sve je do nas”, rekao je tada. (vecernji.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje