Nedjelja, 29. Januara 2023.
Tuzlanski.ba logo

Edo Maajka ima novi singl: “Hajmo se nać!”

Preuzmite sliku

Edo Maajka izbacio je novi singl i spot pod nazivom “Hajmo se nać”, u kojoj Alejuandro Buendija, Magellano i Filip Tkalčić repaju o životu, razdvojenosti i otuđenju.

Novi singl jedna je od saradnji sa novog albuma ‘Moćno’, u kojoj upečatljiva četvorka između ostalog repa o tome koliko su željni druženja, onih pravih, iskrenih i s ljudima s kojima im je lijepo.

Edine saradnje uvijek su besprijekorne, dok piše verse, u glavi odmah zna ko će ih repat’/pjevat’, a isti je proces bio i s pjesmom idealnog naziva i poruke.

“Pjesmu ‘Hajmo se nać’ sam napisao prošlog proljeća željan druženja i prijatelja, sit karantena. Ima onu prijateljsku toplinu i jedna mi je od dražih u karijeri. Sale i Magellano su mi bili u glavi kao gosti kad sam uradio vers, njihovi dijelovi su genijalni baš kao i Kooladeov beat. Nisam bio zadovoljan svojim izvođenjem refrena pa smo se čuli s Filipom koji ga je odlično otpjevao”, izjavio je Edo Maajka.

Nakon spota za ‘Letimo iznad’ i ovaj potpisuje TDKM ekipa.

“Spot je snimio Tibor na promociji albuma ‘Moćno’ u Tvornici, a za drugi dio smo iskoristili odličnu priliku što smo svi bili zajedno par dana u Zagrebu. Puno dragih ljudi se okupilo oko ove pjesme. Javite se dragim vam ljudima, iskoristite ozračje ovog doba godine, a možete i tek tako, jer je dobar osjećaj. Dovoljno je reći samo: Hajmo se nać!”, kaže Edo, piše ravnododna.com

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , ,