Utorak, 27. Jula 2021.
Tuzlanski.ba logo

Dvojnica Jennifer Aniston zbog jedne imitacije postala hit na društvenim mrežama

Preuzmite sliku

Lisa Tranel nevjerovatno liči na slavnu glumicu Jennifer Aniston zbog čega je nakon odglumljene scene iz serije ‘Prijatelji’ postala hit na TikToku.

Video u kojem Lisa Tranel imitira scenu u kojoj Jennifer Aniston tj. Rachel drži monolog oduševio je na TikToku veliki broj obožavatelja serije ”Prijatelji”.

Koliko je Lisa postala popularna u kratkom roku pokazuju brojke, video je do sada prikupio više od pola miliona lajkova te je pregledan više od 3.7 miliona puta, prenosi Večernji list.

  • U svom je videu odglumila poznati citat Rachel Green, a koliko je to dobro napravila pokazuju komentari ljudi koji su mislili da se stvarno radi o poznatoj glumici.

    ”Želim dati otkaz, ali onda pomislim da trebam izdržati. Zatim pomislim zašto bi osoba ostala u tako izazovnom poslu samo zato što je malo povezan s njenim interesom?” citirala je Lisa.

    @she_plusthreeYou know what I mean?

    ♬ original sound – Friends

    Lisa se nakon brojnih komentara i reakcija odlučila oglasiti na Instagramu. “Zadnjih nekoliko dana bili su ludi. Moj TikTok video postao je viralan jer svi misle da ličim na Jennifer Aniston. Ja lično ne mislim da izgledam kao ona, a ne misli tako ni moja porodica”, izjavila je Lisa. (Tuzlanski.ba)

  • Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje