Petak, 7. Maja 2021.
Tuzlanski.ba logo

Drama u domu zvijezde: Glumica prevezena na psihijatriju

Preuzmite sliku

Američka glumica Heather Locklear (56), najpoznatija po ulogama u sapunici “Dinastija” i tinejdžerskoj seriji “Melrose Place”, prevezena je u bolnicu na psihijatrijsko posmatranje.

Policija je u glumicin dom stigla u nedjelju. Navodno su dobili poziv zbog porodičnog nasilja, a prijetila je da će izvršiti samoubistvo. Strani mediji pišu da je 56-godišnja glumica bila izrazito nasilna. Locklear je prebačen u bolnicu za psihološku procjenu.

Ranije ovo godine Heather je privedena zbog dojave o porodičnom nasilju, nakon što je fizički napala svog dečka. Kako se otimala pri privođenju, optužena je i za nepoštivanje policajaca koji su se našli na licu mjesta.

 • Navodno im je rekla da će ih ustrijeliti ako se još jednom vrate u njezin dom. Zbog takve prijetnje, policija je pretražila njezin dom dok je ona bila na liječenju, no pištolj nisu pronašli, prenosi Gloria.hr.

  Nekada slavna ljepotica već se godinama bori s psihičkim problemima i alkoholom, a njezine muke postale su javne kad se 2008. prijavila u psihijatrijsku ustanovu zbog bojazni da će naštetiti sama sebi.

  Nakon toga, Heather je imala bolje i lošije dane, a 2011. njena je sestra pozvala hitnu pomoć u strahu jer je glumica uzela previše prepisanih pilula u spoju s alkoholom.

  Porodica i fanovi nadaju se da će glumica, koja ima 20-godišnju kćer Avu Elizabeth napokon pronaći tretman koji joj odgovara i duševni mir.

  Avin otac Richie Sambora, bivši gitarist grupe Bon Jovi, u teškim je trenucima svojoj kćeri najveća podrška, baš kao i njegovi roditelji. Njihova kći Ava zabrinuta je za majku, ali sretna što je na sigurnom i vjeruje da će dobiti pomoć koja joj je potrebna. (Tuzlanski.ba)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: ,