Utorak, 21. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Drama na koncertu Bijelog dugmeta: Tifa navodno otišao s bine zbog Alena

Preuzmite sliku

Sinoć je došlo do prave drama na festivalu u Beogradu, kada je nastupalo Bijelo dugme.

Mladen Vojičić Tifa je zbog kolege, s kojim očigledno i dalje nije u dobrim odnosima, napustio binu tokom izvođenja pjesme Ružica si bila, ali se kasnije na nagovor menadžera vratio na scenu, kratko pjevao i jedva se poklonio na kraju publici sa ostatkom benda.

Do neprijatne situacije među kolegama došlo je kada su Alen Islamović i Tifa sinoć pred publikom pjevali pjesmu Ružica si bila.

Kad je Tifa navodno, na samom kraju, trebalo da otpjeva svoj dio pjesme, Alen je odjednom počeo da pjeva, pa je nastao haos. Tifa je navodno bacio bubicu na scenu i otišao s bine. Menadžer ga je nagovarao da se vrati, međutim Tifa nije htio čuti za to.

Koncert se nastavio bez njega, dok Goran Bregović nije odreagirao na ono što se dešava na bini.

Ipak, nešto kasnije, na nagovor menadžera, Tifa se ipak vratio na scenu. On je kratko pjevao i jedva se s ostatkom ekipe jednog od najpopularnijih bendova na prostorima bivše Jugoslavije, poklonio publici.

Ni Alen ni Tifa nisu bili voljni da komentarišu indicent koji se dogodio pred publikom, ali čak nisu željeli ni da demantuju da se to dogodilo.

“Nemojte mi sa takvim nebulozama kvariti lijep i sunčan dan! Neću to da komentarišem, kvarite mi lijep dan i putovanje”, rekao je prilično ljutito Alen.

“Ne želim da demantujem, ali daleko je to od istine”, rekao je kratko Tifa, ljubazno ističući da neće da daje izjave tim povodom, a zatim prekinuo vezu., piše Večernji.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje