Subota, 16. Oktobra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Djevojke su godinama uzdisale za njim, a sada je neprepoznatljiv: I karijera i izgled su mu krenuli nizbrdo…

Preuzmite sliku

A osim karijere, i njegov fizički izgled se promijenio, a mnoge žene primjećuju kako je i to krenulo nizbrdo.

Glumac Taylor Lautner gotovo preko noći je postao zvijezda zahvaljujući franšizi Sumrak, a dok njegov kolega iz sage, Robert Pattinson sada glumi u najvećim blockbusterima današnjice, Taylora već gotovo pet godina ne gledamo nigdje. Lautner je postao još poznatiji zbog kratke veze s Taylor Swift, s kojom se pojavio u romantičnoj komediji Valentinovo 2010. godine. No, nakon snimanja posljednjeg nastavka Sumraka koji je izašao u 2012. godine, njegova je karijera krenula nizbrdo, prenosi Večernji list.

  • A osim karijere, i njegov fizički izgled se promijenio, a mnoge žene primjećuju kako je i to krenulo nizbrdo. Naime, iako su u Sumraku uzdisale za njegovim isklesanim tijelom, on se, čini se, nakon franšize pomalo zapustio. Paparazzi su ga sada uhvatili s djevojkom Taylor Dome, a obožavatelji su ga jedva prepoznali. Lice je pokušao sakriti kapom, ali i puštenom bradom, no paparazzima ipak nije mogao pobjeći.

  • 28-godišnji Lautner pojavio se u filmu od 2016. godine, a nakon tog filma radio je još samo na dvije serije, a od 2018. godine ne snima ništa. Nakon Sumraka, Lautner je napravio nekoliko loših izbora u karijeri pa su tako akcijski filmovi koje je snimio dobili loše kritike, a udružio se i s Adamom Sandlerom s kojim je snimio loše rangiranu komediju Grown Ups 2, da bi dvije godine kasnije ponovo sarađivali na još jednoj lošoj komediji, The Ridiculous 6.

  • “Meni je najbolje okružiti se ljudima koje volim, samo provoditi vrijeme s njima, nije važno šta radim sve dok sam sa svojim prijateljima i porodicom”, rekao je za Reuters kada je promovisao svoj posljednji film 2016. godine.

    “Znate, mogao bih sjediti u kartonskoj kutiji i biti najsretniji”, kazao je i dao naslutiti kako se nije otrgnuo svoje uloge vukodlaka, zbog čega se ne može fokusirati na nešto važnije. (Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , , ,