Ponedjeljak, 26. Septembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Djevojka platila više od 1000 KM za tzv. ‘ruske usne’ pa požalila: ‘Triput su veće nego što su trebale biti!’

Preuzmite sliku

Iako su neko vrijeme zbog loših primjera iz prakse estetski zahvati bili prilično nepopularan trend, to se zadnjih godina mijenja i na njih se; u potrazi za mladosti i ljepotom; odlučuje sve veći broj žena, ali i mladih djevojaka.

Zahvati su se tako počeli nazivati ‘tretmani’, a jedan od najpopularnijih kod žena je povećanje usana koje, ako se radi stručno i umjereno, može izgledati dobro, no još su uvijek brojni i primjeri s katastrofalnim rezultatom. U to se uvjerila i jedna djevojka koja je, kako kaže, skupo platila svoje filere, no ipak se razočarala.

Na TikToku je podijelila video koji je prvobitno bio namijenjen samo njenoj sestri, no ipak ga je odlučila podijeliti i svima ispričati svoje loše iskustvo, piše The Sun.

– Izgledam grozno. Potrošila sam 500 funti (1160 KM) na povećanje usana, a ispalo je katastrofalno. Tako sam ljuta, nikada mi se ovako nešto nije dogodilo… – rekla je Tiktokerica u svom videu.

@giiimarieee1 Laugh now, cry later… $650 to look like flappy bird … #lipfiller #botched #fyp ♬ original sound – giiimarieee

Uprkos tome što je filere već prije stavljala u usne, nikada još, kaže, nije na njih imala alergijsku reakciju, no sada joj je u usne ubrizgana druga vrsta filera jer je htjela takozvane ‘ruske usne’. Riječ je o tretmanu kojim postiže donekle srcolik, puniji oblik, a rezultat bi trebao izgledati prirodnije jr se usne ne podižu već popunjavaju.

Tiktokerici su nakon tretmana; u kojem se inače fileri ubrizgavaju vertikalno od baze; usne natekle što je nakon nekoliko dana splasnulo, ali su i dalje bile veće nego što su trebale biti nakon tretmana, a brojni su je TikTok korisnici TikToka pokušali utješiti svojim komentarima i savjetima.

– Samo stavljaj leda na to, sigurno će proći… – savjetovala je jedna pratiteljica.

– Prvi put kada sam išla na povećanje usana bile su mi triput veće nego tvoje ali su se na kraju vratile u ‘normalno stanje’ -napisala je druga, no neki su je i kritikovali.

– Znala si sigurno za rizike, nema sada smisla plakati… – oštro je komentarisao jedan korisnik.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , , ,