Četvrtak, 9. Jula 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Djevojčica iz Titanica otkrila kako se DiCaprio ponašao prema njoj tokom snimanja

Iako je Titanic potonuo, film istog naziva godinama se drži na listi najgledanijih filmova ikad, a zaslužan je i za iznimno uspješnu karijeru Leonarda DiCaprija.

Otkako se pojavio u ulozi Jacka Dawsona u filmu Jamesa Camerona iz 1997. godine, Leonardo je istinski ljubimac Hollywooda, ali i cijelog svijeta. I dok smo mislili da znamo sve o 42-godišnjem glumcu, nedavno je objavljeno ponešto dosad nepoznatih detalja o njemu.

Otkrila ih je djevojčica koja je glumica Jackovu “najbolju curu” u filmu. Njeno je ime Alex Owens-Sarno, danas ima 28 godina i još uvijek se bavi glumom, ali i pisanjem. Svojih dana na filmu s Leonardom DiCaprijem se s radošću sjeća.

“U Leu je bilo toliko mnogo Jacka, definitivno. Bio je jako sladak, malo budalast, potpuno neodoljiv. Uvijek je imao osmijeh na licu, bio je sjajan”, rekla je za BuzzFeed.

Njihova najpoznatija scena ona je u kojoj ju je Leonardo vrtio.

“Ne znam bih li to mogla danas ponoviti. Da je ponovno pogledam i malo se usredotočim na nju, možda bih uspjela. No to je nešto što ne možete napraviti sami. Kad vas vrti Leonardo DiCaprio, samo se prepustite trenutku”, rekla je.

 • “Moja prva scena u filmu bila je ona u kojoj sjedim s Leonardom i skupa crtamo. Tad on vidi Rose, dok nam prilazi glumac koji glumi mog oca i govori: “U redu, pozdravi se s ujakom Jackom”, kako bi Jack mogao prići Rose”, prisjetila se.

  Ta je scena na kraju izbačena iz filma, no obožavatelji su je mogli vidjeti na DVD-u. Snimanje te scene trajalo je tri sata, a Leonardo se potrudio zabaviti malu glumicu crtajući s njom.

  “Ako se dobro sjećam, crtali smo svijet i kišu, koja je bila Božje suze. Čudno je kako se toga sjećam”, rekla je.

  Otkrila je i da je Leonardo bio jako darežljiv pa joj je donosio poklone na set.

  “Postoji druga scena u kojoj Leo crta mene i mog tatu dok mi gledamo ocean. Leo je potpisao skicu za mene i čuvala sam je u prikolici, sve dok mi je netko nije ukrao. Bila sam užasno tužna”, ispričala je.

  Dodala je da se nije shvatala koliko žene pate za Leom, jer ga je tada smatrala svojim novim, jako cool prijateljem.

  “Kad sam išla u školu djeca bi čitala članke u magazinima o njemu, a ja bih im rekla da ga poznajem. Znate, poput malog snoba, a oni bi mi rekli: ‘Šuti, znamo da ga poznaješ'”, rekla je.

  Lijep dojam na nju je ostavila i Kate Winslet.

  “Između scena smo se družili, a Kate bi nam prišla i pričala s nama. Sviđala joj se kosa moje sestre i stalno se igrala s njom, a Leo bi lovio moju sestru i škakiljao je”, ispričala je.

  Danas više nije u kontaktu s DiCaprijem zbog čega žali. (index.hr)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje