Petak, 24. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Disney i Pixar videom potvrdili dugogodišnju teoriju zavjere (VIDEO)

Preuzmite sliku

Od kako se pojavio Disney i prezeo svjetski primat u proizvodnji megapopularnih animiranih i crtanih filmova kruže teorije kako su svi likovi i serijali iz ove produkcijske kuće povezani.

Ta teorija postajala je još stabilnija kada je Disney oformio svoju sestrnsku firmu Pixar, koja u suštini nikada nije to ni krila, ali nije ni javno potvrđivala.

Proteklih godina, popularizacijom YouTube kanala mogli ste pronaći brojne video uratke ljubitelja tvornice Disneyja i Pixara kojima su pokušali povezati Pixarove i Disneyeve likove, ali sada je stigla potvrda od samog vrha.

Naime, na zvaničnoj Facebook stranici Disneyjevog (najpopularnijeg) spektakla Toy Story objavljen je video u kojem stoji da su svi likovi iz crtanih filmova Toy Story, Finding Nemo, Finding Dory, Monsters. Inc, Cars, Inside Out, Good Dinosaur, Brave i ostalih zapravio dio istog univerzuma.

Merida the Brave se pojavljuje kao Sulley u Monsters Inc, koja je mistično povezana sa Cars, a Cars sa Toy Story, pa sve do UP. No, to je samo dio u velikom lancu, kojeg su davno počeli praktikovati u DC Universe i Marvel Universe svjetovima superheroja.

Interesantan video u 2 minute i 40 sekundi nudi prikaz kako je Disney/Pixar svijet povezan, što na neki način rješava jednu veliku misteriju koja godinama muči zaljubljenike i fanatike animiranih filmova koji nastaju u ovoj tvornici. (N1)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,