Petak, 12. Avgusta 2022.
Tuzlanski.ba logo

David i Victoria Beckham ljetuju u Hrvatskoj, s djecom odsjeli u luksuznom kompleksu na otoku

Preuzmite sliku

Luksuzno imanje gdje odmara poznati par nekada je bio franjevački samostan. Obnovila ga je grofica Francesca von Habsburg, a danas je jedno od najpopularnijih mjesta na Jadranu

Dizajnerica Victoria (48) i fudbaler David Beckham (47) stigli su na odmor u Hrvatsku. Kako piše Dubrovački dnevnik, poznati par na dubrovačkom području proslavio je 23. godišnjicu braka i rođendan kćeri Harper. 

Beckhamovi su smješteni u luksuznom kompleksu Lopud 1483 na otoku Lopudu. Na društvenim mrežama objavili su fotografije s proslave rođendana.

– Sretan rođendan Harper! – piše uz fotografiju na kojoj djevojčica pozira uz veliku rozu tortu u restoranu. 

Ispred kompleksa u kojem su odsjeli navodno se nalazi njihovo osiguranje, piše Dubrovački dnevnik.

Inače, luksuzno imanje gdje odmara poznati par nekada je bio franjevački samostan. Obnovila ga je grofica Francesca von Habsburg i i napravila kombinaciju muzeja, elegantnog boutique hotela i duhovnog utočišta 21. stoljeća zajedno s crkvom, zvonikom i romanesknim klaustrom, a u sklopu kompleksa je i Sveti vrt. Ono je danas jedno od najpoznatijih i najpopularnijih mjesta na Jadranu.

Cijena jednog noćenja u kompleksu na Lopudu iznosi oko 1400 eura, dok je najam za deset osoba čak 10 hiljada eura.

Kako piše spomenuti medij, slavna dizajnerica i fudbaler ranije su posjetili restoran Bowa na Šipanu, a njihov uslov za odlazak tamo bio je – ‘bez fotografija’.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje