Četvrtak, 23. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Daj Ga Na Gas: Frenkie i dvojac Who See snimili ‘energetska bombu’ u modernom rep stilu (VIDEO)

Preuzmite sliku

U okviru jedinstvene i uzbudljive muzičke kampanje pod nazivom Tuborg Open, najaktivniji i najaktuelniji reperi u regionu Frenkie i dvojac Who See prvi put su ostvarili saradnju i predstavljaju zajednički singl “Daj Ga Na Gas”.

Zvanična promocija održana je sinoć u Beogradu, u klubu Barutana, a spot koji je sinoć u ponoć uploadovan na Tuborg youtube kanal ima već više od 55.000 pregleda. Poznati reperi izbacili su singl radeći na jedinstvenom Tuborg Beat-u koji je kreriao svjetski poznati producentski trio Major Lazer (Diplo, Jillionaire i Walshy Fire) i ispričali su svoju priču.

Do saradnje je došlo zahvaljujući upravo Tuborg Open kampanji u okviru koje su brojni izvođači širom svijeta dobili jedinstvenu priliku da, svako u svom stilu i muzičkom pravcu, iskoriste Tuborg Beat i pretvore ga u nove lokalne, regionalne a možda i svjetske hitove.

U ulozi producenta i ambasadora projekta je Đorđe Miljenović a.k.a. Wikluh Sky koji je, zajedno sa izabranim izvođačima iz regiona – Sara Jo, Frenkie i Who See, zadužen za stvaranje tri regionalna singla u tri različita muzička žanra – Hip-Hop, Pop i Rock, koristeći jedinstveni Tuborg Beat.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,