Utorak, 28. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Cristiano Ronaldo napustio Dubrovnik: Srdačni pozdravi s osobljem elitne vile

Preuzmite sliku

Slavni nogometaš Cristiano Ronaldo napustio je Dubrovnik gdje je proteklih nekoliko dana odmarao sa svojom djevojkom Georginom Rodriguez.

Njih dvoje boravili su u jednoj od najelitnijih vila u Dubrovniku, vili Šeherzada. Sudeći prema osmijehu i srdačnom pozdravu prilikom izlaska iz vile, zadovoljni su uslugom.

Podsjećamo, u ovoj vili do sada su boravile i druge zvijezde poput Jamieja Foxxa, Elizabeth Taylor, Richarda Burtona i Sofije Loren. Elitni smještaj u ovoj vili košta otprilike 7.000 eura dnevno.

Proteklih dana Ronaldo i Georgina bili su prava senzacija na ulicama Dubrovnika. Gdje god su se pojavili, izazivali su veliku pažnju. Jednom prolazniku tako nije promaklo zabilježiti fotografiju fubalera i njegove djevojke koji su bili na putu do Lopuda. Zatim su počele kružiti fotografije slavnog para iz dubrovačkih restorana.

Također su i njih dvoje objavili nekoliko fotografija s ovog putovanja na Instagramu.

Kako pričaju hrvatski ugostitelji, Ronaldo i Georgina uživali su u morskim specijalitetima u dubrovačkim restoranima.

Kako prenose hrvatski mediji, njih dvoje sletjeli su na aerodrom u Dubrovniku privatnim avionom Gulfstream G200 Galaxy kojeg su iznajmili.

Nakon odmora na jugu Hrvatske, Juventusov napadač sprema se za duel s Interom koji će igrati u subotu 27. aprila. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje