Srijeda, 6. Jula 2022.
Tuzlanski.ba logo

Courtney Love otkrila kako joj je Johnny Depp je spasio život nakon što se predozirala

Preuzmite sliku

Američka pjevačica i udovica Kurta Cobaina, Courtney Love otkrila je da joj je Johnny Depp spasio život nakon što se predozirala 1995. godine, pomogavši joj za vrijeme jednog od najtežih životnih razdoblja, pišu britanski mediji.

U nizu videozapisa koje je podijelila na Instagram računu prijateljice Jessice Reed Kraus, pjevačica je rekla da ju je Depp reanimirao ispred kluba Viper Room u Kaliforniji nakon što se predozirala 1995., izrazivši potporu glumcu koji je usred sudskog procesa.

Dodala je i da je Depp pomagao njenoj kćerki Frances Bean Cobain dok se ona liječila od ovisnosti, prenosi Hina.

“Dok sam ja bila na cracku, a Frances je zbog toga trpjela i bila pod povećalom socijalnih radnika, Johnny joj je na njen trinaesti rođendan poslao pismo potpore na četiri stranice, nastojeći je utješiti. On i ja tada se nismo dobro poznavali”, rekla je, dodavši i da je po Frances i njene prijateljice slao limuzine kada su u školu u provjeru dolazili socijalni radnici.

No Love je pružila potporu i Deppovoj bivšoj supruzi Amber Heard.

“Bila sam najomraženija žena u Americi, odnosno na svijetu, puno prije nego što je postojao TikTok. Razumijem kroz šta Amber vjerojvatno prolazi. Možete li zamisliti da ste na njenom mjestu?”, kazala je.

Kraus je u objavila i da su neka Courtneyina razmišljanja podijeljena slučajno, reagiravši na komentare pratilaca koji su pjevačicu kritikovali zbog ovog poteza.

“Na platformi je slučajno objavljena i priča koju nisam željela podijeliti javno”, pojasnila je kasnije Love na Instagramu. “Željela sam pokazati neutralnu potporu prijatelju. Ne želim nikoga maltretirati” niti zauzimati stranu, napisala je.

Love je posljednja u nizu slavnih osoba, među kojima su Sia i Eva Mendes, koje su javno pružile potporu Deppu usred sudskog procesa koji se vodi zbog klevete njegove bivše supruge Amber Heard. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje