Ponedjeljak, 20. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Charles Pearce o razvodu s Ellom Dvornik: “Ja nikad nisam bio taj koji je varao u našoj vezi, do današnjeg dana”

Preuzmite sliku

Bivši suprug Elle Dvornik naljutio se na hrvatske i domaće medije zbog navodno lažnih natpisa o razlozima rastave s influensericom.

Charles Pearce oglasio se na Instagramu o svojoj vezi i braku s Ellom Dvornik.

Svojom pričom na Instagramu šokirao je javnost, a prije toga najavio je da nešto sprema uz GIF ”Učitavanje u tijeku”.

“Upoznali smo se 2013. u Kopenhagenu, gdje je ona živjela. Pitao sam je hoće li se preseliti u London ili me više nikad neće vidjeti 14. februara 2014. doselila se k meni nekoliko dana kasnije. Došla je u London s manje od hiljadu eura, što je, ironično, provizija koju je zaradila na meni”, napisao je uz članak u kojem piše da su se upoznali u Londonu i da se nisu mogli ranije vjenčati u SAD-u jer “Ella nije imala vizu”.

  • “Pišite što želite o meni, ali ne lažite o stvarima koje tako lako mogu pobiti. P. S. Imam 47 godina i ponosan sam na to. P. P. S. Ja nikad nisam bio taj koji je varao u našoj vezi, do današnjeg dana“, dodao je.

    Charlesa su naljutili domaći medijski napisi o njihovu razvodu, a s obzirom na to da on ne govori hrvatski, mnogi su prenosili samo Ellinu stranu priče. Ella je odlučila ne komentirati odnos sa Charlesom zbog njihovo dvoje maloljetne djece. Toga se donedavno držao i Charles.

  • Ipak, o njihovom azvodu i dalje se ne zna puno, jer je suđenje zatvoreno za javnost.

    Podsjetimo, Ella i Charles zajedno su proveli 10 godina, od čega četiri u braku, a zajedno imaju i dvije kćeri, Balie i Lumi.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , ,