Srijeda, 28. Jula 2021.
Tuzlanski.ba logo

Brutalno iskrena priznanja supruge Willa Smitha o seksualnom životu: “Bila sam zavisna od seks-igračaka”

Preuzmite sliku

Jada Smith udala se za glumca Willa Smitha 1997. godine. Od tada su njih dvoje, bar kako se do skoro vjerovalo, bili u skladnom braku, iako su kao i većina parova znali da imaju i svojih razmirica. Ipak, šokirali su svijet nedavnim priznanjem da da povremeno razmjenjuju partnere sa drugim parovima, ali i da uživaju u orgijama.

Par nikad nije skrivao da njihov brak nije bio savršen, a to nisu baš ni mogli jer su stalno bili pod lupom javnosti, budući da su oboje poznati glumci. Prije nekoliko meseci, Jada je potvrdila da je varala Willa, prenosi Super žena.

Ona je nedavno pokrenula reality show na internetu, u kom sjedi za crvenim stolom i priča iskreno o svemu. Emisija se, prigodno, zove “Red Table Talk”.

Sa njom sjedi i kćerka Willow, koja svake sedmice sluša seksualna iskustva majke. Gledaocima se u početku sviđala iskrenost i otkrivanje porodičnih tajni, ali stvari su otišle predaleko kad je Jada priznala da je imala polni odnos “u troje”. “Jednom sam imala trojku. Bila sam jako, jako mlada, u ranim dvadesetim”, rekla je.

 • U jednoj od ranijih epizoda, Jada je otkrila i da je bila zavisna od pornografije, ali i da ju je baka naučila kako da se samozadovoljava još od devete godine.

  “Htjela je da naučim da je zadovoljstvo nešto što dolazi od mene. Nije htjela da padnem u ruke muškarcu i mislim da to dolazi od njega”, objasnila je Jada Smith.

  Neko vrijeme bila je opsjednuta i kupovinom seksualnih igračaka.

  “Počela sam da istražujem i postala sam zavisnik od igračaka. Tada sam otkrila višestruke orgazme i doživljavala sam ih po pet puta dnevno. To je bilo vrijeme kad sam apstinirala od muškaraca. U jednom trenutku sam prestala jer stvarno mislim da sam razvila zavisnost”, priznala je.

  Suprugu Willu, s kojim ima dvoje djece, sina Jadena i kćerku Willow, nije o tome ništa govorila. On je sve saznao naknadno. ali je rekao da ga to nije uznemirilo, jer je ona njegova “kraljica”. (Tuzlanski.ba)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje