Subota, 31. Oktobra 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Brojne kolege Šabana Šaulića u nevjerici i šoku nakon tužne vijesti o tragičnoj smrti prijatelja

Region je danas potresla vijest da je u saobraćajnoj nesreći nastradao Šaban Šaulić, kralj narodne muzike. Brojne kolege su u nevjerici i šoku, nakon reakcije Halida Bešlića, oglasile su se i druge kolege širom regiona. 

Šemsa Suljaković

– Čula sam da ga nema više i ne mogu vjerovati. Jeza me ne prilazi otkad sam čula da nas je napustio naš dobri Šaban. Grozno se osjećam, ulazila sam nekoliko puta na portale ne bi li pročitala da je to bila lažna vijest, ali, nažalost, poginuo je. Bio je dobar čovjek i nikome nije želio loše, nadam se da će mu biti dobro i na onom svijetu – poručila je Suljaković.

Dragan Stojković Bosanac

– Ovo je strašno, ne mogu vjerovati šta se desilo. Nevjerovatna mi je pomisao da je stradao i da ga više nema. Neka mu je laka zemlja, ostali su iza njega veliko djelo i najbolje pjesme – poručio je poznati kompozitor, producent i harmonikaš.

Dragan Kojić Keba

– Juče sam se izljubio s njim, rekao je Keba, zaplakao i spustio slušalicu.

Marina Tucaković

– Baš sam u šoku. Ova godina je jeziva. Futa mi je saopštio. Gotivila sam Šabana, bili smo dobri. Šta da kažem, strašno, izjavila je ona.

Saša Matić

– Maloprije sam čuo. U šoku sam. Ne mogu da povjerujem. Bože, šta se ovo dešava? Bili smo dobri prijatelji, on mi je bio idol. Teško mi je da pričam. Saučešće porodici, potresen je Matić. (Avaz/Kurir)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,